Pălăria fedora, accesoriul care te transformă într-o divă

De Diana Sorescu, pe

Pălăriile nu sunt simplu de purtat, ai nevoie de ceva atitudine! Însă după ce le vei încerca, o să te îndrăgosteşti iremediabil! Alege modelul fedora, e pe val!

Pălăria fedora

 
Pălăria stil fedora îşi are originile undeva la 1900 şi era purtată exclusiv de bărbaţii aristocraţi. Astăzi, fashionistele au transformat-o într-un articol must have, extrem de chic!
 
Fedora are borurile medii, uşor îndoite, şi, de obicei, este decorată cu o panglică. Moda le-a reinventat şi panglica s-a transformat în pene de păun, cristale, broşe cu tematică, paiete sau fulgi, în funcţie de model.
 
Drew Barrymore a adoptat un look în nuanţele toamnei, cu maro, kaki şi camel, compus dintr-un top cu franjuri, pantaloni de călărie şi cizme din piele. Pălăria fedora este excelent aleasă şi aduce un aer stilat ansamblului vestimentar.
 
Şi Rosie a mixat interesant hainele! Jeanşi skinny, cămaşă fluidă, cardigan, pantofi cu toc şi o pălărie feminină. Ne place!
 
Pentru un look casual, de zi, extrem de practic şi în tendinţe, combină o pereche de blugi cu tricou, botine din piele întoarsă, geantă cu franjuri şi o superbă fedora maro, cu bordură de fulgi!
 
Credeai că fedora este un item pretenţios? Iată că vedetele îţi demonstrează contrariul! O poţi purta şi asortată unei rochii, la un eveniment simandicos!
 
Îţi place? Ai purta pălărie fedora?
 
Pălăria fedora, accesoriul care te transformă într-o divă
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter