Poartă accesorii personalizate pentru un look de vedetă

De Geo Berciu, pe
Când vine vorba despre vedete, nimic nu este prea puţin pentru ele. Noua modă lansată la Hollywood are în plin plan personalizarea accesoriilor, lucru pe care îl poţi face şi tu cu puţin efort.

Ceea ce o face pe Rosie Huntington Whiteley specială nu este doar frumuseţea ei anturală, ci şi modul în care ştie să-şi construiască outfituri de vis. Pentru o zi ploioasă de toamnă, modelul a purtat un poncho din colecţia Burberry, o pereche de skinny jeans, accesorizată cu cizme boho, din piele întoarsă şi o pălărie în stil aussie. Ceea ce a dat însă „sarea şi piperul” ţinutei a fost un mic detaliu: iniţialele numelui ei brodate pe poncho-ul foarte în vogă în acest sezon.

Rosie-Huntington-Whiteley

În materie de fashion, Jessica Alba poate da oricând lecţii. Nu este de mirare că look-ul ei a fost desăvârşit cu o geantă personalizată cu numele vedetei. Pentru a reuşi şi tu să atragi toate privirile, poţi să încerci să-ţi coşi cu paiete sau mărgele numele pe accesoriul preferat.

Jessica-alba

Tot cu poşetă personalizată şi-a completat ţinuta şi actriţa Kate Bosworth, vedeta serialului „Young Americans”. Unui outfit relaxat, cu uşoare accente rock, Kate i-a adăugat o geantă imprimată cu numele ei, iar efectul a fost unul spectaculos.

Kate-bosworth

Preferata marilor designeri atunci când vine vorba despre stil, Olivia Palermo este conectată mereu la ultimele tendinţe din modă. Chiar şi pentru o plimbare în parc cu câinele, vedeta a optat pentru o ţinută de excepţie. Unei pelerine ravisante i-a asociat jeansi skinny şi o cămaşă delicată, cu volane, însă ceea ce a ieşit cu adevărat în evidenţă au fost mocasinii galbeni, marcaţi cu iniţialele numelui ei.

Olivia-palermo

Chiara Ferragni, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri şi blogger fashion, şi-a asumat şi ea noua modă de la Hollywood şi a făcut furori la ultima prezentare a colecţiei Giorgio Armani, cu look-ul ei de inpiraţie gipsy, evidenţiat de numele cusut pe spate.

Chiara-feraggni

Şi dacă credeţi că doar femeile pot să strălucească cu accesorii personalizate, ei, bine, vă înşelaţi. Brad Pitt a demonstrat că nu degeaba este unul dintre favoriţii criticilor de modă atunci când a apărut cu pantofii din catifea brodaţi cu iniţialele lui, BP.

Brad-pitt

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter