Anca Rusu, o mireasă superbă în Grecia

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 16:04

După o logodnă-surpriză ȋn Toscana și o cununie civilă la București, știrista Antenei 1 a dansat grecește la cununia religioasă. Uite ce rochie de mireasă a purtat Anca Rusu în Grecia!
Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de Weekend de la 19:00, de la Antena 1 a avut parte nu de una, ci de trei nunți, cu același bărbat!
Ȋn luna aprilie a acestui an, iubitul, pe atunci, al Ancăi, Ștefan Lungu, a aranjat, ȋn Italia, la Toscana, o ședință foto falsă. Shootingul s-a dovedit a fi, de fapt, o cerere ȋn căsătorie, aranjată, ȋn cel mai mic detaliu, de Ștefan!
Poze: Anca Rusu, în două ţinute superbe. Îţi plac?
anca rusu
Nunta din Toscana a fost, cu siguranță, surpriza vieții mele! A fost un moment care mi-a tăiat respirația si pentru care soțul meu, Ștefan, a lucrat ȋn mare taină, timp de 12 luni. S-a gândit la absolut toate detaliile: de la rochia, pantofii și buchetul de mireasă, până la castelul decupat, parcă, dintr-o carte de basme și meniul pregătit de un bucătar cu 2 stele Michelin”, spune Anca.
Am plecat din București către castelul din Toscana pentru o ședință foto ȋn rochii de mireasă, fără să știu că voi fi cu adevărat mireasă, iar Ștefan ȋmi va fi prinț. M-am ȋntors de acolo cea mai fericită femeie din lume!
anca rusu
La două săptămâni de la logodna din Toscana, Anca a devenit doamna Lungu la București, unde a avut loc cununia civilă. Practic, a fost ca o a doua nuntă iar petrecerea a fost una de pomină, românească.
Stil de vedetă: Anca Rusu, rafinată, feminină, diafană
anca rusu
Iar, de aici, mai lipsea doar cununia religioasă! Cei doi sunt de-a dreptul ȋndrăgostiți de Grecia, tocmai de aceea și-au dorit ca cel de-al treilea „DA” să fie spus pe meleagurile elene. Frumoasa știristă a Antenei 1 și alesul ei au făcut legământul suprem ȋn Lefkada, ȋntr-o biserică modestă de pe malul Mării Ionice. Alături de ei le-au fost, de această dată, doar nașii și trei prieteni. Anca și Ștefan Lungu au avut o nuntă intimă, grecească, cu masa plină de bucate tradiționale elene și au dansat, până ȋn zori, pe malul mării, pe ritmurile lui Zorba.
anca rusu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter