Stil de vedetă: Anca Rusu, rafinată, feminină, diafană

De Erika Chivu, pe

Ţinutele ei sunt simple, dar extrem de feminine şi elegante. De o frumuseţe delicată, Anca Rusu ştie să-şi pună în valoare feminitatea ca nimeni alta. Iată cele mai frumoase ţinute ale ei.
Dacă eşti în căutarea unei ţinute simple de cocktail sau de seară, inspiră-te din stilul Ancăi Rusu. Superba prezentatoare TV poartă întotdeauna ţinute simple, din piese puţine, în culori „potolite”, ţinute care pot fi imitate foarte uşor. Îţi mai trebuie doar graţia şi eleganţa ei.
Ce cuplu frumos! Anca Rusu şi Ştefan Lungu pe covorul roşu
Întotdeauna în ton cu dress code-ul evenimnetelor la care participă, Anca alege cele mai frumoase rochii de gală atunci când este cazul. Preferă creaţiile fluide, foarte „cuminţi”, cu talia marcată şi în culori neutre – nude, alb, negru. La Premiile Gopo 2013 am avut însă ocazia să o admirăm într-o ţinută de divă sexy, o rochie PNK Casual cu o croială tip sirenă care i-a venit extraordinar de bine. Am vrea să o vedem mai des îmbrăcată astfel!
Exclusiv: Anca Rusu: „Da, m-am logodit cu Ştefan Lungu”
anca rusu
La evenimentele tip cocktail, Anca Rusu poartă şi culori mai puternice, dar alege numai rochii color block cu accesorii în culori neutre. Nu am văzut-o până acum în vreo piesă cu imprimeu floral de exemplu. La petrecerea Glam Green Party by Unica.ro am admirat-o pe Anca într-o rochie verde smarald cu pantofi argintii, iar la lansarea unei noi colecţii Alexandru Ciucu a purtat o superbă rochie roşie cu pumps nude şi plic alb.
Destul de neobişnuită pentru ea, rochia cu imprimeu alb-negru purtată la un eveniment monden i-a venit de minune. Foarte bine au fost aleşi pantofii roşii, care au completat frumos ţinuta Ancăi.
anca rusu
Pe lângă gusturile impecabile în materie de vestimentaţie, Anca Rusu este foarte pricepută şi în bucătărie. Pasiunea ei pentru gătit a făcut-o faimoasă în mediul online sub numele de „Prinţesa Polonic”. Pe blogul ei culinar, vedeta TV împărtăşeşte cititorilor sfaturi şi reţete culinare.
Anca s-a căsătorit de curând cu Ştefan Lungu, fostul soţ al Albertinei Ionescu. Acesta i-a pregătit o surpriză de proporţii şi a organizat în secret nunta, care a avut loc la un castel din Toscana.
anca rusu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter