Ținute casual, la modă pentru toamna 2018

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 03 noiembrie 2018, 10:02
Știm că mereu ai nevoie de puțină inspirație pentru outfit-urile tale de zi cu zi și tocmai de aceea azi îți vom vorbi despre ținutele casual pentru toamna 2018. Tendințele noului sezon sunt destul de variate, drept urmare ai de unde să îți alegi direcțiile preferate, indiferent de gust.

Am urmărit și noi cu atenție propunerile marilor case de modă pentru sezonul actual și, pentru a-ți fi mai ușor, am selectat pentru tine 5 trenduri pe care le poți integra în ținutele casual pentru toamna 2018. Iată care sunt acestea!

Must have în colecția ta de ținute casual pentru toamna 2018: sweatshirts

Sweatshirt-urile, sau puloverele acelea mai groase, care amintesc de bluzele de trening, se poartă foarte mult în toamna 2018. Le poți integra cu ușurință în ținutele tale casual, fie că preferi jeanșii, fustele sau pantalonii din stofă.

Alege modele ușor supradimensionate, cât mai colorate ori cu imprimeuri, pentru că toamna aceasta este atipică, din acest punct de vedere, iar piesele colorate sunt super trendy!

tinute casual toamna 2018 sweatshirts

Pentru inspirație, aruncă o privire pe colecția toamnă-iarnă 2018/2019 Dolce&Gabbana.

Tricotajele, din nou în tendințe

Fie că îți plac puloverele tricotate, XXL, fie că preferi jachetele din tricot călduros, sezonul acesta tricotajele sunt din nou în tendințe și sunt ideale pentru a fi incluse în ținutele casual pentru toamna 2018.

tinute casual toamna 2018 tricotaje

Ne-au plăcut propunerile Carven și Chanel.

Trend alert: volumele exagerate

Jachetele bomber, și ele în tendințe toamna aceasta, dar și puloverele tricotate au căpătat, în unele dintre colecțiile designerilor celebri, volume exagerate. În combinație cu nuanțele intense, aceste piese pot să devină elemente-statement pentru garderoba ta.

tinute casual toamna 2018 volume exagerate

Am admirat mai multe piese din colecțiile Junya Watanabe și Leonard Paris.

Shine bright like a diamond, în nuanțe metalice

Indiferent că porți jeanși și un tricou sau că alegi ținute în direcția casual-elegant, o jachetă într-o nuanță metalică adaugă un plus de farmec ținutelor tale.

tinute casual toamna 2018 nuante metalice

Inspiră-te din colecțiile Balmain sau Christian Dior.

Ieși din zona de confort cu suprapuneri și detalii neașteptate

Un costum la care adaugi o borsetă și o cămașă supradimensionată poate trece imediat din zona elegantă, în zona casual. La fel de inedită poate fi și o ținută formată exclusiv din imprimeuri. Sezonul acesta, regulile sunt făcute de fiecare dintre noi!

tinute casual toamna 2018 suprapuneri neasteptate

Inspiră-te din colecțiile SportMax sau Max Mara și ieși din zona de confort.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter