Top 5 ținute la care trebuie să porți botine

Dintre toate tipurile de încălțăminte din garderobă, botinele îți oferă libertatea de a le purta cu numeroase texturi și piese vestimentare, care te ajută să obții outfituri moderne și confortabile. Fără doar și poate ai în garderobă o pereche de botine, indiferent dacă optezi pentru modele simple, de culoare neagră sau pentru perechi nonconformiste, în culori tari. Află care sunt ținutele la care poți să porți o pereche de botine, din articolul pe care l-am pregătit.

O ținută streetstyle 

Vrei să compui rapid o ținută cool și confortabilă pentru o zi răcoroasă? Îmbracă o pereche de jeanși rupți și un hanorac oversize, dar renunță la teniși pentru o pereche de botine. Poți să apelezi la o ținută all black, care avantajează orice tip de siluetă, pentru a obține o ținută de streetstyle care să întoarcă toate privirile. La fel de ușor poți alege și o geacă din fâș, un pulover pufos, o pereche de jeanși simpli și botine din lac. Adaugă și o geantă neagră și ești gata de plimbare prin oraș!

O ținută elegantă 

Botinele pot fi purtate și la birou, pentru a compune o ținută elegantă dar comodă. Folosește o maletă, un sacou simplu și o pereche de pantaloni chino, accesorizate cu o pereche de botine cu toc lat și o poșetă elegantă, într-o nuanță asemănătoare cu cea a botinelor. 

Vrei să obții o siluetă mai suplă? Optează pentru introducerea maletei în jeanși, pe care îi vei îndoi ușor la gleznă. În acest fel, vei obține o ținută ideală pentru birou, care te va aduce în centrul atenției. Nu uita nici de rochiile maxi, care pot fi purtate cu dresuri și botine, pentru o ținută feminină.

O ținută comodă 

Pentru crearea unei ținute smart casual de purtat în sezonul rece, poți să alegi o pereche de botine din piele sau piele întoarsă, pe care să le asortezi cu o pereche de pantaloni drepți, o cămașă office și un pulover pe care să-l porți deasupra. Această ținută este practică și elegantă, putând fi completată de un palton lung, în nuanțe de crem sau alb. Poți găsi botine de damă pe Kalapod.net, în numeroase modele și nuanțe, pe care le poți asorta la orice ținută.

O ținută rafinată

Asocierea dintre fustă și botine nu se demodează niciodată, de aceea o poți folosi de fiecare dată când vrei să obții o ținută deosebită. Acest mix îți oferă posibilitatea să lași la vedere piciorul, ceea ce transformă ținuta într-una sexy și misterioasă. Pentru partea de sus, alege o cămașă sau un pulover, care pot oferi un aer mai sobru ținutei. Indiferent dacă optezi pentru o fustă scurtă din tricot sau pentru o fustă maxi, plisată, botinele se vor potrivi de minune.

O ținută cu botine și colanți

Dacă ești adepta colantilor, nu ezita să îi porți, pentru că se combină perfect cu o pereche de botine cu toc. Nu ai nevoie decât de botine, colanți, un tricou simplu și o jachetă lejeră, care să-ți ofere un aer cool și modern. Poți să porți colanți cu textură mată și o bluză lungă, mix care avantajează orice tip de silueta. Pentru a crea impresia unor picioare lungi și zvelte, folosește colanți în aceeași culoare cu botinele.

Prin urmare, botinele pot fi purtate cu succes în orice ținută, pentru că se potrivesc atât cu fuste și rochii, cât și cu jeanși, colanți sau pantaloni drepți. 

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Kalapod

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter