Trend de divă: bijuteriile preţioase cu smaralde

De Diana Sorescu, pe

Un nou trend se conturează în rândul vedetelor: accesoriile verzi, de la brăţări, coliere statement, până la cercei şi inele. Inspiră-te de la ele şi poartă şi tu bijuterii cu pietre verzi!

Bijuterii verzi

Am ales patru vedete care adoră bijuteriile cu smaralde: una şatenă, una brunetă, una blondă şi alta roşcată, iar tuturor le stă foarte bine! Aşadar, accesoriile verzi complimentează orice nuanţă de păr, deci e musai să ai şi tu!

Kim Kardashian a purtat la un eveniment monden un superb colier statement ornat cu smaralde preţioase şi zeci de diamante, set cu fabuloşii cercei candelabru. Diva a ales să pună în valoare bijuteriile purtând o rochie simplă, neagră.

La MET Gala de anul acesta, Rihanna şi-a asortat ţinutei o pereche de cercei senzaţionali, cu model deosebit. Părul roşcat a făcut pereche perfectă cu smaraldele ce îi alintau delicat lobul urechii.

Blake Lively este o fashionistă desăvârşită, aşa că a mixat o rochie albă, de la Chanel, cu o pereche de cercei impunători, cu şurub. Bijuteriile aveau în mijloc câte un smarald, înconjurat de mici diamante.

Angelina Jolie a fost printre primele vedete ce şi-au manifestat public dragostea pentru smaralde. Diva a purtat o pereche de cercei de lux, semnaţi Lorraine Schwartz, în valoare de 2.5 milioane de euro! Asta da extravaganţă a modei!

Pentru că noi nu ne permitem smaralde adevărate, însă avem acces la replici superbe dar şi bijuterii cu cristale comune, verzi, e cazul să ne achiziţionăm asemenea piese! Sunt cu adevărat fabuloase şi de efect!

Trend de divă: bijuteriile preţioase cu smaralde

Îţi plac bijuteriile cu pietre verzi?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter