Cele mai frumoase ţinute ale săptămânii trecute

De Geo Berciu, pe

Sunt cunoscute pentru ţinutele spectaculoase de pe covorul roşu, iar în ultima perioadă vedetele de la Hollywood nu au făcut excepţie la evenimentele mondene la care au participat. Mai jos o să vedeţi topul celor mai frumoase rochii ale săptămânii trecute.

Rachel McAdams a readus pe covorul roşu aerul marilor dive de altădată de la Hollywood cu creaţia favoritului ei, Zuhair Murad. Rochia, fără bretele, din mătase bicoloră, i-a pus silueta în evidenţă, dar deloc ostentativ. Alegerea coafurii, bucle lejere, şi a machiajului, din care s-a remarcat rujul roşu, a fost deosebit de inspirată, iar la tot acest outfit elegant s-au adăugat bijuteriile cu diamante Kwiat.
Cele mai frumoase ţinute ale săptămânii trecute

Actriţa Stana Katic nu se teme de culori, iar bluza drapată magenta de la Roksanda a demonstrat din plin acest lucru la Environmental Media Awards. Asocierea cu o pereche de pantaloni stiletto simpli şi o pereche de sandale negre Saint Laurent au transformat-o într-un adevărat manechin de podium. De altfel, criticii au remarcat că această combinaţie, a mai fost purtată de Jena Malone și Mel B, în variantă portocalie, dar ca un star a arătat una singură: Stana Katic.

Cele mai frumoase ţinute ale săptămânii trecute
Rochiile semnate Elie Saab sunt mai mult decât spectaculoase, sunt adevărate bijuterii, iar îmbrăcarea unei asemenea creaţii te aduce imediat în centrul atenţie. Lily Collins a stârnit admiraţia tuturor, mai ales că şi-a completat look-ul impecabil cu un bob ondulat de inspiraţie retro şi cu bijuterii discrete Vita Fede.
Cele mai frumoase ţinute ale săptămânii trecute

Când vrei să străluceşti la un eveniment monden, reţeta este simplă: alegi o rochie Elie Saab şi nimeni nu va mai avea ce să comenteze. Actriţa Felicity Jones a arătat răpitor într-o creaţie neagră cu dantelă purtând semnătura designerului libanez, la care a asortat bijuterii de o modernitate cosmopolita
Cele mai frumoase ţinute ale săptămânii trecute

Trebuie să recunoaştem că actriţei  Elizabeth Banks i se potriveşte de minune rochia extrem de veselă şi plină de culoare! Combinaţia îndrăzneaţă de culori, pe care a accesorizat-o cu un clutch Salvatore Ferragamo, sandale bleumarin Stuart Weitzman şi bijuterii Vita Fede, nu putea trece neobservată. Rochia este o creaţie Michael Kors din colecţia 2015.
Cele mai frumoase ţinute ale săptămânii trecute

Într-una dintre rarele ei apariţii de când a rămas însărcinată, Catherine, Ducesa de Cambridge, a impresionat prin distincţie şi eleganţă. Rochia bleu, semnată Jenny Packham, a fost drapată în jurul mijlocului, iar trena acesteia a adăugat încă un element de spectaculozitate ţinutei. Criticii de modă au salutat alegerea sandalelor fine „Agata” Bennett şi a clutch-ului Alexander McQueen, care au completat o ţinută rafinată.
Cele mai frumoase ţinute ale săptămânii trecute

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter