5 teste care îţi arată cât de fericită vei fi cu el

De Stela Moisescu, pe

Cu iubirea câştigi doar lupta, nu şi războiul. Pentru ca el să te facă fericită pe termen lung trebuie să treacă cinci teste care se referă la: toleranţa faţă de…
… defectele tale, instinctul de a te proteja, cât de mult te respectă, cât de compatibili sunteţi în plan sexual şi cum converg planurile voastre de viitor.

Iată cum poţi testa aceste aspecte indispensabile fericirii în doi pe termen lung!

Testul toleranţei: când te critică nu te mai grăbi să te justifici sau, mai rău, să infirmi pe orice cale lucrurile pe care ţi le reproşează. Dacă te simţi cu musca pe căciulă, pentru că, de exemplu, chiar te trezeşti foarte greu în fiecare dimineaţă sau îţi cumperi reviste pe care nu mai ajungi să le citeşti, pur şi simplu dă-i dreptate. Spune-i că acesta este un defect de-al tău şi vezi cum reacţionează. Ar trebui să te îngrijorezi, dacă remarci că încearcă să te schimbe după gustul lui, chiar şi când vine vorba de detalii precum febleţea pentru reviste.

Testul generozităţii: instinctul unui bărbat de a-şi proteja iubita nu izvorăşte din iubire, precum ai crede, ci din abilitatea sa de a oferi, fără să aştepte ceva în schimb. În fond, nu degeaba se spune că doar mamele iubesc necondiţionat! Este important să vezi cum stă iubitul tău la capitolul generozitate, pentru a realiza câtă siguranţă îţi poate oferi pe termen lung. Dacă este genul egoist, indiferent cât de mult te-ar iubi, la final va pune binele său mai presus de al tău.

Cum îl testezi? Comandă feluri de mâncare scumpe şi spune-i mai apoi cât de gustoase ţi s-au părut, vezi dacă este dispus să îşi petreacă vacanţa într-o destinaţie pe placul tău, fii atentă dacă îţi oferă ţie ultima bucăţică de ciocolată din ambalaj… Cel din urmă test este pe cât de mic, pe atât de concludent cu privire la altruismul său.

Testul respectului: multe persoane în vârstă prcizează că respectul reciproc este liantul care i-a ţinut împreună zeci de ani de zile. Este important să vezi cât de mult te respectă cel de lângă tine. În general, poţi fi sigură că te respectă dacă ţine cont de părerea ta, indiferent că demisionează sau că îşi cumpără un telefon nou şi dacă nu te discriminează în relaţia de cuplu pe motiv că eşti femeie- îţi spune că el are voie să facă lucrul x, dar tu nu, pentru că nu-ţi stă bine. Îţi dai seama dacă te respectă sau nu şi în funcţie de modul în care se ceartă cu tine. Faptul că ridică tonul, te atinge sau te jigneşte indică în mod clar faptul că n-a trecut testul!

Testul sexului: dă click şi vezi cât de compatibilă eşti cu iubitul în plan sexual. În cazul în care rezultatul nu este unul prea optimist, citeşte şi cum poţi corecta incompatibilitatea în pat!

Testul viitorului: secretul fericirii în doi pe termen lung este sincronizarea permanentă a planurilor voastre de viitor. Este important să vezi care-i sunt intenţiile şi cât de mult doreşte să se implice în relaţia cu tine. Orice nesincronizări legate de aşteptările şi nevoile voastre în cuplu au urmări în viitor. De aceea, acesta este un test pe care trebuie să-l repeţi ocazional şi care constă într-o comunicare deschisă cu iubitul tău despre sentimentele voastre.

Foto: Shutterstock

Indiciul 4: volumul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter