A vrut să impresioneze o fată, dar tot ce a reușit a fost să stârnească mila întregii lumi

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2017, 12:07
Atunci când un bărbat vrea să impresioneze cu adevărat o fată apelează la toate trucurile posibile. Așa a făcut și Daniel, un tânăr îndrăgostit, care și-a luat inima în dinți și a invitat-o în oraș pe fata visurilor lui.

O întâlnire ratată

Daniel, despre care nu se știu prea multe detalii, a pregătit întâlnirea perfectă – a dus-o pe Alexandra la mini golf, apoi la o cină romantică, i-a cumpărat flori și înghețată… și chiar a dus-o la un centru de echitație, pentru ca fata să își împlinească visul de a călări.

Cu toate acestea, Alexandra nu a fost impresionată… Iată ce mesaj a postat pe o rețea de socializare, la scurt timp după ce a ajuns acasă, de la întâlnire…

Daniel și Alexandra, la întâlnire

De la mini golf la o cină romantică, de la flori la înghețată și mai ales la echitație… Daniel, m-ai impresionat cu adevărat! A fost cea mai frumoasă întâlnire la care am fost vreodată cu un prieten. Așa ar trebui să se comporte toți bărbații! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos în cale un prieten așa ca tine”.

Tânăra și-a încheiat mesajul cu hashtag-ul #SuntTotSingură

Internetul a fost de partea lui Daniel

La scurt timp de la apariția mesajului fetei pe Internet, lumea a luat-o razna! Ceilalți utilizatori ai rețelei de socializare s-au arătat șocați de reacția fetei, după o întâlnire atât de frumoasă. Toți l-au susținut pe Daniel și l-au îmbărbătat.

Din păcate pentru el, pe lângă faptul că nu a reușit să o cucerească pe Alexandra, a ajuns să stârnească mila întregii lumi și a devenit celebru pe Internet.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter