5 accesorii în dormitor pentru cupluri fericite

De Stela Moisescu, pe

Mare parte a vieţii de cuplu are loc în dormitor, mai ales dacă ajungeţi seara târziu acasă. Aşadar, e important ca el să vă ofere cadrul intim perfect. Din orice…
… dormitor nu ar trebui să lipsească cinci accesorii, menite să dea o alură romantică, sexy şi relaxantă vieţii în doi.

Iată care sunt accesoriile din dormitor care aduc fericirea în cuplu!

1. Ulei de masaj, lubrifiant şi lumânări parfumate

Trei accesorii accesibile ca preţ, care nu ocupă mult spaţiu, dar care au efecte fantastice asupra vieţii voastre sexuale, căci vă ajută să creaţi un preludiu incitant, chiar şi în perioade extrem de stresante. Astfel, ştiţi cum să vă bucuraţi de fiecare partidă de sex.

2. Un laptop aşezat pe birou, nu pe pat

Dacă specialiştii în Feng Shui vă recomandă să nu existe pic de tehnologie în dormitorul conjugal, un laptop este totuşi binevenit, dar doar dacă îl ţineţi pe birou şi nu îl aduceţi în pat. Cum altfel aţi putea da o melodie incitantă pe repeat sau aţi putea viziona un film îmbrăţişaţi târziu în noapte?

3. Fotografii cu voi doi

Fac bine la tonusul relaţiei fotografiile înrămate şi puse pe noptieră sau pe birou în dormitor. Una e să deschizi un folder sec pe calculator pentru a vedea poze dragi ţie şi alta e să-ţi zâmbească iubitul din poza de pe birou cu voi doi când eraţi în concediu.

4. Un pat accesibil din ambele părţi, nu aşezat în colţul camerei

E bine ca patul să fie aşezat în centrul camerei, astfel încât să se poate urca în el din ambele părţi. Motivul e foarte practic. Gândeşte-te că unul dintre voi vrea să se trezească mai repede decât celălalt dar a dormit la perete… În plus, psihologii spun că e bine să dormiţi pe poziţii de egalitate, nu unul la perete şi altul la margine!

5. Plante naturale şi cearşafuri fine

Cearşafurile fine vă fac somnul lin, ceea ce contează enorm, iar plantele vă oferă un optimism de care aveţi nevoie oricând.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter