Află dacă te vei căsători cu iubitul tău!

De Stela Moisescu, pe

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Se spune că trebuie să săruţi mulţi broscoi pentru a-ţi întâlni prinţul. Totuşi, e normal să intri în panică de timp şi să îţi spui, cu nerăbdarea caracterstică unui copil,…
… că ai vrea să ştii aici şi acum dacă el este bărbatul cu care îţi vei petrece restul vieţii.

De multe ori, tipul care a intrat in viaţa ta joacă… puţin teatru  pentru a-şi masca defectele şi te induce astfel în eroare. Păcat că acest teatru se sfârşeşte la un moment dat şi ajungem să-l vedem pe cel de lângă noi aşa cum este… foarte departe de perfecţiune. Ulterior apar defecte peste care nici măcar nu putem să trecem.

Ce ne facem atunci cu tot timpul pierdut? O luăm de la capăt, ne punem speranţele în cineva nou doar pentru a fi dezamăgite câteva luni mai târziu?

Nu, căci există o cale mai simplă: să îl testezi! Iată şase teste care îţi arată dacă iubitul tău poate fi un soţ ideal, care să merite tot timpul pe care i-l oferi.

1. Testează-l în timp ce vă certaţi

Poţi să îţi dai seama ce fel de om este din felul în care se ceartă, arată huffingtonpost.com. Prima ceartă, deşi neplăcută, îţi dă indicii vitale despre caracterul celui în cauză.

Când ne certăm ne pierdem cu firea, aşa că e important să vezi cât de repede şi cât de tare se aprinde iubitul tău. Şi mai important, analizează cât timp rămâne în această stare. Dacă îşi apără punctul de vedere fără să contraatace schimbând subiectul, ai de ce să-i acorzi o şansă.

Fii cu băgare de seamă dacă se foloseşte de slăbiciunile tale pe care i le-ai spus cu alte ocazii, doar pentru a duce dreptatea de partea lui. Mai bine lasă-l dacă în timp ce vă certaţi devine violent, iar asta implică şi un braţ strâns, nu doar o palmă.

2. Organizaţi o excursie

Pare un test mai greu de pus în practică, dar crede-mă, merită osteneala! Orice om îşi păstrează o conduită decentă în parametri previzibili. Dacă daţi nas în nas cu imprevizibilul îi poţi vedea reacţiile spontane şi deci, comportamentul lui necenzurat. O excursie împreună este o sursă bogată de situaţii imprevizibile, deci poţi da peste indicii valoroase.

Dacă primeşte orice cauciuc spart sau hotel fără camere disponibile cu seninătate, ba mai mult, vine şi cu soluţii viabile, eşti pe mâini bune.

3. Cere-i ajutorul când eşti bolnavă

Dacă până acum te-a vazut doar în formă maximă, arătând excelent, n-ar strica să vezi cum reacţionează atunci când eşti bolnavă. Dacă eşti suficient de ghinionistă şi te îmbolnăveşti, foloseşte acest lucru în avantajul tău. Lasă-l să te vadă nearanjată, fără machiaj, părul coafat sau outfituri alese cu grijă şi într-o dispoziţie deplorabilă.

Dacă în astfel de circumstanţe este atent şi afectuos şi nu te face să te simţi ca o povară ai dat peste un bărbat cu potenţial.

4. Testează-l prin felul în care interacţionează cu alte femei

Orice bărbat flirtează, însă din momentul în care aţi conchis că sunteţi într-o relaţie, ar trebui să se dezveţe de obicei. Urmăreşte-l în timpul unei petreceri şi remarcă felul în care se comportă cu restul domnişoarelor.

Dacă socializează, fără să înceapă să flirteze, eşti o norocoasă. În cazul în care observi că i se cam aprind călcâiele după femeia cu care conversează, mărturiseşte-i că nu ţi se pare în regulă comportamentul lui. Nu vrea să se schimbe? Schimbă-l tu pe el… cu altul.

5. Testează-i reacţiile atunci când este învins

Orice om are un strop de competivitate. Totuşi, nu orice reacţie te flatează atunci când pierzi o competiţie. Dimpotrivă, o reacţie exagerată în faţa înfrângerii ascunde un caracter îndoielnic. Aşadar, încearcă să-l învingi la un joc anume şi observă cum primeşte înfrângerea. Dacă reacţia lui seamănă cu a unui copil, e cazul să cauţi un tip mai matur care ştie să piardă.

6. Urmăreşte cum tratează personalul de serviciu

Iubitul tău ar trebui să acorde de respect tuturor, începând cu portarul şi terminând cu directorul. Fii atentă la cum se comportă cu un chelner sau o vânzătoare. Din felul în care îi tratează pe cei aflaţi sub el din punct de vedere profesional, îţi poţi da seama şi cum îi tratează pe cei din viaţa sa. Un bărbat care nu acordă tuturor respect, nu îţi va acorda nici ţie, aşa că mai bine te distanţezi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!