A cheltuit 36 milioane de dolari cu iubita lui, după care ea l-a băgat la închisoare

De Oana Savin, pe
Un bărbat din China riscă să petreacă mulți ani la închisoare după ce a cheltuit cu iubita sa 36 de milioane de dolari. După ce a rămas fără bani, femeia nu doar că l-a părăsit, dar a și ajutat procurorii să îl condamne la închisoare.

Zhang Xiaoen este fiul unor oameni de afaceri de succes din Hangzhou, China. Tânărul de 29 de ani s-a îndrăgostit de Yang Yizhen, un fotomodel popular pe rețelele de socializare.

Bărbatul o iubea atât de mult încât a ajuns să cheltuiască 10 milioane de dolari pentru a-i satisface capriciile iubitei. Doar c[ banii nu erau ai lui, ci i-a sustras din conturile părinților și ale companiei pe care aceștia o dețineau. Însî 10 milioane nu au fost de ajuns pentru a-i face pe plac fotomodelului. Așa că s-a împrumutat de la prietenii lui bogați cu sume mari de bani pe care i-a irosit în cazinourile din Macao, în speranța că va avea noroc și va recupera sumele datorate, relatează Oddity Central.

Astfel, în cazinouri, pe haine și cosmetice scumpe, mașini de lux și excursii în Dubai, Zhang a ajuns să cheltuiască 36 de milioane de dolari.

Cum tânărul nu a reușit să plătească datoriile, el a fost reținut de poliție, fiind acuzat de fraudă. Yizhen a ajuns rapid să fie fosta iubită. Mai mult, ea a oferit informații procurorilor pentru a ajuta la condamnarea bărbatului care i-a oferit totul.

Citește și: Te înșală? Vezi care sunt cele mai comune semne care îl dau de gol

Citește și: Scurt ghid de dating online. Ce trebuie să știi dacă îți cauți un partener

Sursă foto: Weibo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter