Cinci semne că nu trebuie să-i dai papucii

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2017, 19:08
Când vine vorba de relații, nu există sfaturi sigure. Fiecare relație este diferită, fiecare situație este diferită.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Nimeni nu e cu adevărat calificat pentru a da sfaturi despre relația ta. Nici prietenii, nici colegii, nici membrii familiei nu pot da sfaturi. Chiar sunt cele mai neindicate persoane care să îți dea sfaturi.

Din fericire, există câteva semne la care poți să fii atent când vine vorba de relația ta. Aceste semne pot fi relevante pentru a continua sau nu relația. Nu ignora aceste semne!

  • Nu prea vă certați

Aici nu ne referim la certurile legate de cina de diseară, la ce film urmează să mergeți sau cine a lăsat lumina aprinsă la baie. Dacă nu există certuri serioase legate de relația voastră, de principii înseamnă că relația voastră poate continua.

  • Partenerul de viață te sprijină

Una dintre cele mai grave probleme dintr-o relație este lipsa sprijinului între cei doi parteneri. Dacă ai găsit pe cineva care te susține, indiferent de situație, poate nu ar trebui să-i dai papucii așa de repede.

  • Ați construit ceva puternic

Indiferent dacă ați construit o familie, o afacere sau o casă, trebuie să iei în considerare faptul un lucru atât de puternic, ridicat doar de voi doi înseamnă că faceți o echipă formidabilă. Rar găsești un om cu care poți să construiești, cu care poți să faci o echipă, cu care să fii compatibil.

  • Aveți o chimie specială

Plictiseala nu este o problemă pentru voi, dar totuși tu te gândești la despărțire. Rutina și plictiseala sunt cele mai frecvente motive pentru o despărțire. Ar trebui să te bucuri că nu ai probleme de acest gen.

  • Ești mai puternică alături de partenerul tău

Înainte să termini această relație, poate ar trebui să te gândești cum te simți când ești alături de partenerului tău. Două persoane aflate într-o relație sănătoasă sunt mai puternici împreună decât sunt separat. Dacă simți că tu și partenerul tău puteți realiza orice, atunci despărțirea nu este cea mai bună soluție.

Sursa foto 123rf

Citește și 10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci după o despărțire

Citește și Două lucruri esențiale pe care să le faci ca să treci cu bine peste o despărțire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter