Învaţă-l cum să îţi ofere un sărut excitant

De Stela Moisescu, pe

Sigur ştii povestea: un bărbat absolut fantastic sărută îngrozitor! Îţi spui că nu-l poţi părăsi doar pentru că fiecare sărut cu el este o luptă de supravieţuire.
În fond nu vrei să te sufoci, să te îneci şi nici să-ţi fie mutilate buzele şi limba. Nu concepi să închei o relaţie cu un bărbat care te atrage din toate punctele de vedere, indiferent că te-a cucerit cu aspectul fizic, umorul, succesul său profesional, personalitatea sau, de ce nu, toate la un loc!

Oricât de sinceră şi directă ai fi, nu-ţi vine să-i mărturiseşti că nu sărută bine. Oare câţi bărbaţi ar reacţiona ceva de genul: „Bine, atunci spune-mi cum ai dori să te sărut!” În plus, cu o astfel de remarcă s-ar putea, chiar, ca fix tu să fii autoarea celui mai penibil moment din viaţa lui!

Aşadar, nu îţi rămâne decât să-i cizelezi modul în care sărută, fără să se prindă.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-l înveţi să sărute într-un mod erotic şi excitant!

În primul rând, dă-ţi seama ce te deranjează la cum sărută şi renunţă să mai cedezi şi să-l laşi pe el să conducă sărutul, în timp ce tu te rogi să termine mai repede.

Să zicem că foloseşte prea mult limba în timpul sărutului. Data viitoare când o face, pur şi simplu retrage-te. Uită-te în ochii lui, atinge-i buzele cu un deget şi spune-i ceva de genul „Ce buze fine ai! Lasă-mă să le simt mai bine.” Mai apoi, oferă-i un sărut rezervat, în care să îţi concentrezi atenţia pe buzele lui. Astfel, nici el nu va mai fi tentat să te invadeze în timpul sărutului.

În cazul în care foloseşte multă salivă, nu există o abordare prea subtilă. Îl poţi atenţiona, însă, într-un mod diplomat şi cu o exprimare gentilă cu orgoliul lui. Este momentul perfect să apelezi la o glumă cu substrat sexual. Spune-i, de exemplu, că nu îţi plac săruturile umede, decât dacă se petrec într-o zonă mai intimă. Altfel, nu vezi rostul unui sărut atât de umed.

Nu în ultimul rând, cel mai eficient sfat este să iei iniţiativa! Aşează-ţi mâinile pe obrajii lui, priveşte-l în ochii şi dă-i de înţeles că, de data asta, tu îl săruţi pe el, nu invers! Începe sărutul în maniera pe care ţi-o doreşti şi, dacă eşti suficient de convingătoare, îţi va urma gesturile şi va constata că şi alt gen de sărut poate fi la fel de provocator.

Dă click şi află cum să-i provoci orgasmul doar cu un sărut!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter