Cum strică el atmosfera atunci când faceți sex

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:03

Câteodată și un detaliu cât de mic poate distruge atmosfera unei partide de sex sau pur și simple a unei seri frumoase petrecute împreună. Ce anume fac bărbații, atunci când ei greșesc, și strică momentul pasional:
Răspunde la telefon
Vă sărutați pasional, atmosfera este foarte sexy și chiar te pregătești să îi dai voie să ajungă cu mâinile doar un pic mai jos de gât. Când începe să îi sune telefonul, iar primul lucru pe care îl face el este să-l scoată din buzunar, însă nu ca să-l închidă și să-l pună deoparte, ci ca să răspundă la el. Mici întreruperi pot strica un pic atmosfera, dar faptul că el răspunde la telefon omoară orice chef de sex.
Te atinge peste tot
Și nu în sensul că te mângâie din cap până în picioare pentru că vrea să te relaxezi și să te simți cel mai bine în compania lui, ci mai degrabă te bagă în sperieți cu „tacticile” sale de cucerire. Acum atinge un umăr, în secunda următoare a ajuns la fund, apoi sare la abdomen și la sâni și așa mai departe. Nici nu poți să te bucuri de mângâieri, pentru că nu ai destul timp, iar nici el nu este consistent în atingeri. O astfel de experiență nu este tocmai din cele mai bune.
Cerșește cel puțin un sărut
Până la finalul unei prime întâlniri, o femeie știe deja ce urmează să se întâmple. Dacă l-a plăcut, cel mai probabil se vor săruta sau chiar vor merge mai departe, dacă nu, își vor da mâna prietenește și vor merge fiecare pe drumul lui. Un bărbat care nu înțelege acest lucru și mai rău, începe să cerșească și să implore un pic de atenție din partea ta nu este deloc atractiv. Iar cel mai bine pentru tine este să nu te lași să cazi pradă într-o astfel de situație, că el va ajunge să tragă tot mai mult de tine.
Este egoist
O femeie are nevoie de preludiu ca să fie pregătită să facă sex și chiar să se simtă bine în timpul partidei. Dar dacă el nu înțelege acest lucru și nici nu face un efort să înțeleagă, atunci este clar: e un bărbat egoist. Și oricât de mult ai încerca să-i arăți că tu nu te simți bine cu el dacă el și el nu depune un efort în sensul acesta, doar tu te vei simți frustrată și nesatisfăcută la final.
Se grăbește să ajungă la sex
Un alt lucru enervant pe care îl poate face un bărbat este să se grăbească să ajungă la sex și să fie foarte evident când face asta. Dacă tu nu ești pregătită și în schimb ai prefera o relație emoțională înainte de cea fizică, atunci nu ar trebui să te simți obligată să faci sex cu el. În plus, dacă nu te simți bine când el dă semne că vrea neapărat să ajungeți într-o încăpere doar voi doi, atunci poate nu are niciun rost să mai continuați…
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter