Emmanuel Macron, declarație de dragoste pentru soția lui, Brigitte: „E o parte din mine”

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 21 septembrie 2017, 17:28
Președintele Franței a vorbit recent despre iubire într-un interviu pentru CNN, iar răspunsurile lui la întrebări s-au transformat într-una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste ale unui președinte de stat pentru prima doamnă.

Macron a spus că pentru orice lider al lumii este foarte important să aibă acasă pe cineva care să îi spună adevărul referindu-se, astfel, la soția sa, Brigitte, atunci când a fost intrebat despre semnificația iubirii în viața sa.

„Iubirea face parte din viața mea, din echilibrul meu. Cred că nu poți clădi ceva măreț și nu poți să ai un comportament corect dacă nu ai un echilibru și o relație de cuplu solidă. Sunt cu soția mea de câteva decenii. E o parte din mine”, a declarat președintele Franșei pentru CNN.

 „E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, să am pe cineva acasă care să-mi spună adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr este una dintre principalele provocări. Cineva cu convingerile sale, care să te cunoască așa cum ești cu adevărat, care să te iubească pentru cine ești, nu pentru ce reprezinți, pentru rolul tău, onorurile, sau ceva foarte punctual, dintr-un anumit moment. Am încredere în ea. Este foarte importantă pentru mine, pentru că este ancora mea”, a adăugat Macron în cadrul aceluiași interviu.

Reamintim că Emmanuel Macron s-a îndrăgostit de Brigitte Trogneaux, profesoara lui de teatru cu 24 de ani mai în vârstă, măritată și cu trei copii, la liceul La Providence, când acesta avea doar 17 ani.  Cei doi s-au căsătorit în 2007, la Touquet. „Nu era ca toți ceilalți. Avea tot timpul cărți la el. Nu era un adolescent. Se comporta ca un adult”, a declarat Brigitte Macron într-un documentar realizat de France 3.

Citește și – Care este cel mai mare defect al președintelui francez Emmanuel Macron, în opinia soției sale

Citește și – Replica lui Emmanuel Macron pentru cei care îl critică cu privire la vârsta soției sale

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter