I-a făcut soțului o fotografie și a povestit tuturor ce istorie se ascunde în spatele ei

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 02 noiembrie 2017, 12:10
Cuvintele scrise de o femeie de 40 de ani, care încearcă să le explice tinerelor ce înseamnă dragostea adevărată, s-au transformat într-una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste pe care cineva o poate face persoanei iubite.

Amy și Todd Midtvedt sunt împreună din liceu, iar secretul relației lor de durată pare să fie gesturile mici. Citește, în cele ce urmează, mesajul femeii devenit viral pe Internet:

„Tinerelor, ascultați,

Așa arată Făt Frumos călare pe calul alb atunci când ajungi la 40 de ani.

Da, el este minunatul meu soț, care a ajuns la fața locului cu cardul lui de credit, pentru că ceea ce nu vedeți este pe mine, stând lângă un cărucior de cumpărături plin ochi cu alimente, pe care nu am putut să le plătesc pentru că nu mi-am găsit portofelul.

Nu sunt sigură dacă vă puteți da seama din poză, dar el zâmbește la mine. Da… A trebuit să plece de la serviciu și îmi zâmbește. Singurele cuvinte prin care m-a certat au fost: <Nu tu trebuia să faci cumpărăturile săptămâna asta>.


Serios.

Femei tinere, așa arată dragostea când înaintezi în vârstă, și e ridicol cât de minunat este.

Dragostea arată ca fiecare dimineață în care eu cobor scările cu o ceașcă plină de cafea pentru că el știe cât de mult îmi place mie cafeaua.

Dragostea arată ca o masă de prânz preparată deja pentru ca eu să mă pot bucura de ceașca de cafea menționată mai sus.

Dragostea arată ca cineva spălând farfuriile pentru ca soția lui să se poată uita liniștită la serialul preferat, în timp ce stă confortabil în canapea.

Dragostea arată ca un tată răbdător care își ajută în fiecare dimineață fiul de 5 ani la teme, pentru ca eu să ajung la timp la serviciu.

Dragostea arată ca cineva care aleargă la magazin înainte de culcare, după ce soția lui a uitat să cumpere lapte pentru dimineața următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter