Harta cuplului perfect, un instrument inedit!

De Revista Unica, pe

Ai momente în care simţi că relaţia ta nu merge tocmai perfect? Revista Unica şi Avon îţi vin în ajutor cu un ghid inedit al vieţii de cuplu, conceput de psihologi sub forma unei hărţi un situaţii şi ilustraţii simpatice. Cupără revista Unica de august care are ca insert această hartă şi află cum îţi poţi îmbunătăţi relaţia.
Ideea acestei hărţi a apărut în urma întâlnirilor pe care psihologii echipei ID Learning le-au organizat, observând că oamenii au nevoie de un ghidaj care să îl completeze pe cel al inimii şi al intuiţiei – cea care ne semnalează când ceva merge sau nu bine.

Pe hartă, vei identifica nişte buline galbene mai mari, în care sunt înscrise componente importante ale vieţii de cuplu, din care pornes alei albe, ce străjuiesc diverse parcele. |n aceste plimbări de-a lungul aleilor, te vei opri după fiecare explicaţie citită şi vei căuta în imediata vecinătate  ilustrarea explicaţiei. Observă cu atenţie detaliile desenelor şi caută analogii între desen şi ideile exprimate în cuvinte.

Demersul revistei îşi propune să îmbunătăţească viaţa de cuplu în general, statisticile arătând că rata divorţurilor este în creştere, în bună măsură din cauza faptului că românii au o educaţie săracă în privinţa vieţii romantice şi de cuplu. Puţini dintre ei, chiar şi cei cu o educaţie înaltă, apeleză la consiliere sau la lecturi ştiinţifice, preferând propriile opinii sau pe cele ale prietenilor apropiaţi, fără să ţină cont de faptul că astfel vor judeca situaţiile superficial, chiar iraţional.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Avon, o companie care, pe lângă comercializarea de produse cosmetice şi accesorii, încurajează femeile să fie independente, să ducă o viaţă demnă, să aibă grijă de sănătatea lor şi să fie fericite.
Pe lângă situaţiile ilustrate pe hartă, în revistă găseşti explicaţii detaliate şi alte idei care îţi vor îmbunătăţi viaţa în doi. Iată în continuare două exemple:
Cine se aseamănă… se adulmecă!
Harta cuplului perfect, un instrument inedit!
Atracţia sexuală apare datorită feromonilor, al căror miros este atrăgător pentru partener. Încercaţi să vă „vrăjiţi” reciproc cu apele de toaletă Herve Leger de la Avon.
Harta cuplului perfect, un instrument inedit!
 
 
„Terapie” prin shopping
Pentru a te dezvolta în viaţa de cuplu, e bine să-ţi păstrezi unele mici plăceri egoiste.
Una dintre ele poate fi shoppingul, în special de cosmetice. Nu-i aşa că o mascara nouă te face să te simţi mai îngrijită şi te pune mai bine în valoare în ochii partenerului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter