4 lucruri pe care bărbaţii le vor căuta întotdeauna la o femeie

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 01 mai 2017, 11:51

Sigur ai auzit de stereotipul potrivit căruia toţi bărbaţii ar căuta sex. E adevărat, bărbaţii vor sex, dar la fel de adevărat este că şi femeile vor sex, iar acest lucru nu este rău. Până la urmă şi ei se uită la aceleaşi lucruri ca şi noi. Iată care sunt calităţile pe care le doresc în orice femeie:

Frumuseţe

Orice bărbat îşi doreşte lângă el o femeie frumoasă. Dar asta nu înseamnă că doar top-modelele au o şansă la fericire în viaţa asta, alături de bărbatul iubit, ci orice femeie care ştie să pună în valoare ceea ce are mai frumos. Frumuseţea este de mai multe feluri, iar asta contează, poate fi interioară, fizică, specială, ieşită din comun şi aşa mai departe. Cel mai important este să arăţi că ştii ce ai şi cu asta te lauzi. De exemplu, dacă ai ochi frumoşi, scoate-i în evidenţă, dacă ai părul frumos, poartă-l mereu pe umeri sau în coafuri interesante, dacă ai picioarele frumoase, atunci fă tot  posibilul să le scoţi în lume.

Creier

De mult se spune că frumuseţea şi inteligenţa rareori se găsesc împreună, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Poţi fi şi frumoasă şi inteligentă. În plus, nu îţi cere nimeni diplome la cine ştie ce facultăţi, ci un bărbat îşi doreşte să poată discuta anumite subiecte cu tine şi să poţi răspunde într-un mod cât mai interesant. Iar dacă ai şi simţul umorului şi ştii să faci glume deştepte, atunci asul este la tine în mână. Pe lângă acestea, ai putea să te interesezi adesea de ce se mai întâmplă în lume, să fii mereu în temă şi să propui mereu subiecte interesante de discuţie.
Citeşte continuarea pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter