O femeie, virgină la 33 de ani, caută ajutor pe internet: „Îmi este teamă să fac sex”

De Oana Savin, pe
O femeie, virgină la vârsta de 33 de ani, cere sfatul internauților cu privire la modul în care își poate găsi perechea, dezvăluind faptul că îi este teamă să aibă relații sexuale.

Femeia din Noua Zeelandă, care nu a vrut să își dezvăluie numele, a explicat cum încă din adolescență a fugit de experiențele sexuale.

Sunt virgină și cred că sunt prea speriată ca să fac sex. În timp ce creșteam, la fel ca mulți alții, visam să mă căsătoresc și să am copii”, a dezvăluit tânăra.

Am decis să aștept să mă căsătoresc pentru a-mi începe viața sexuală – nu sunt sigură de ce, nu cred că a fost din motive religioase”, a continuat ea.

Citește și: Jumătate dintre bărbații care fac sex se simt mai triști

Femeia a precizat că a avut câteva nopți distractive cu mai mulți bărbați, dar s-au oprit la sărutări și îmbățișări.

Acum, tânăra, care a trecut de pragul de 30 de ani, își dorește să spargă bariera psihologică și să treacă la fapte.

A admis că nu s-a aflat niciodată într-o relație serioasă –în ultimii nouă ani s-a întâlnit cu trei bărbați – și deși a avut multe ocazii să facă sex, a refuzat de fiecare dată.

Lipsa de experiență și reacțiile partenerului ar putea fi două dintre motivele care o inhibă, astfel că a cerut și sfatul unui psiholog.

Dr. Robyn Salisbury i-a spus că nu ar trebui să se simtă „rușinată” că a așteptat atât de mult. Așadar, a sfătuit-o ca data viitoare să repete o propoziție: „Da, aș vrea să ies cu tine dar trebuie să recunosc că sunt îngrozită de lipsa mea de experiență”.

Citește și: Hai să rămânem prieteni! Sau… nu?

Psihologul a sperat că acest lucru o va face să-i calmeze emoțiile.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter