Povestea bărbatului care a făcut două cereri în căsătorie în aceeași zi

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 11 octombrie 2017, 18:59
Faceți cunoștință cu Ryan Balfour, un tânăr din Alberta, Canada, care a făcut nu una, ci două cereri în căsătorie în aceeași zi.

Pentru început, el și-a invitat iubita, pe Darion Getzinger, dar și pe animalul lor de companie, o cățelușă pe nume Maia, la o plimbare prin munți. Fără să o anunțe, Ryan s-a așezat în genunchi și i-a adresat iubitei lui marea întrebare.

Darion a acceptat cererea, însă pentru Ryan nu a fost de ajuns. Voia ca un alt membru să fie, de asemenea, implicat în această relație specială.

A post shared by Tess Lucas (@tlcreative) on

„După ce m-am oprit din plâns, Ryan mi-a spus că mai are încă o surpriză pentru mine”, își amintește tânăra în vârstă de 23 de ani.

Apoi Ryan Balfour și-a declarat sentimentele și pentru cățelușa Maia și i-a dăruit o zgardă roz pentru a face acest lucru oficial.

„Aveam acest lucru în plan de mult timp. Am luat-o pe Maia atunci când ne-am mutat împreună. Face parte din familia noastră. Ar fi fost greșit să nu o includ și pe ea în această cerere în căsătorie. Știam că o vreau acolo în acea zi specială pentru fotografii, desigur. Era normal să pregătesc ceva și pentru ea”, a explicat bărbatul.

A post shared by Tess Lucas (@tlcreative) on

La rândul ei, Darion a fost extrem de încântată de faptul că Ryan a „cerut-o” și pe Maya.

Viitoarea mireasă speră că Balfour le va putea avea pe ambele fete la altar pe 15 septembrie 2018, când va avea loc nunta.

„O considerăm copilul nostru. Aș vrea să o implic în ceremonie. Dacă nu în ceremonie, cu siguranță în fotografiile pe care le vom face imediat după nuntă. Este fericită atunci când sunt mulți oameni în jurul ei”, spune Darion Getzinger.

„Nunta va avea loc la ferma tatălui meu, așa că Maia va avea suficient spațiu să se desfășoare”, a adăugat viitoarea mireasă.

Citește și – Cerere în căsătorie la înălțime: o stewardesă a spus „Da!” la 10.000 de metri altitudine

Citește și – Cum și-a cerut un artist tatuator iubita în căsătorie

Foto – Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter