8 semne că urmează să-ți dea papucii

De Adina Radu, pe
Doar știi cum se întâmplă, azi sunteți fericiți și vă iubiți și brusc, el cere despărțirea. Câteodată simți dinainte că urmează ruperea relației, dar câteodată te surprinde.

Iată care sunt semnele care îți indică faptul că urmează sî îți dea papucii.

  • Vorbiți mai rar

Înainte vorbeați 24/7, acum aceste conversații s-au rărit, fie că vorbeați față-n față, la telefon sau prin mesaje. Lipsa comunicării și evitarea acesteia pot fi semne clare că urmează să vă despărțiți.

  • Se preface în fața ta

Dacă observi că, mai nou își arată adevărata lui personalitate doar în fața prietenilor sau în fața familiei lui și de fapt, în fața ta se preface, s-ar putea să îți dea papucii în curând.

  • Discutați doar nimicuri

Nu mai discutați lucruri importante? Subiecte ca vremea și traficul încep să domine în discuțiile voastre? Nu e un semn bun!

  • Relația voastră nu a trecut la următorul nivel

Te așteptai să vă mutați împreună și asta nu s-a întâmplat? Te așteptai la un inel și nu l-ai primit? Nu sunt semne prea bune, înseamnă că el nu vede un viitor în relația voastră.

  • Nu vă planificați viitorul

Mai știi când vă planificați tot anul? Concerte, vacanțe, petreceri, zile de naștere? Dacă el se teme să facă aceste planuri sau refuză din start să le facă, pregătește-te pentru ruperea relației.

  • Sexul a devenit o rutină neplăcută

Parcă nu mai e prezent? Experiențele voastre sexuale devin nesatisfăcătoare? Vă verificați telefoanele imediat după, fără să vă îmbrățișați? Relația voastră e pe moarte.

  • Simți că nu te mai iubește

Nu e niciun argument rațional care să susțină asta, dar ai ajuns să o simți undeva în stomac. Totul e clar. Drumurile voastre urmează să se despartă.

  • S-a schimbat radical

Dintr-un om care nu se enervează, a devenit o persoană căreia îi sare țandăra imediat? S-ar putea ca el să fii adunat unele nemulțumiri și frustrări și să decidă, în scurt timp că relația voastră nu mai poate continua așa.

Sursa foto 123rf

Citește și Două lucruri esențiale pe care să le faci ca să treci cu bine peste o despărțire

Citește și 10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci după o despărțire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter