Știai că mărimea șoldurilor poate determina comportamentul sexual?

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:04
Sex

Se spune că bărbații sunt atrași fizic de femeile cu șolduri mai mari, pentru că ele pot naște mulți copii și sănătoși. Un studiu efectuat de curând a descoperit un lucru interesant despre mărimea șoldurilor: aceasta poate determina și comportamentul sexual al unei femei.
Potrivit cercetării, femeile cu șoldurile late înclină spre mai multe aventuri de o singură noapte și promiscuitate, spre deosebire de femeile cu șoldurile mai mici. Pentru măsurarea șoldurilor au fost luate în considerare distanța dintre oasele pelvisului, circumferința taliei și circumferința șoldurilor în sine.
Rezultatele studiului au arătat că femeile cu șolduri mai late de 36 de centimetri au mai multe experiențe sexuale și mai multe aventuri de-o noapte decât cele cu șoldurile mai mici – de sub 31 de centimetri. Mai mult, cu cât o femeie are șolduri mai late, cu atât are mai multe experiențe sexuale provenite din aventurile de-o noapte decât din relațiile de cuplu, au mai descoperit oamenii de știință.
„Mărimea șoldurilor unei femei are impact direct asupra riscului unei nașteri potențial fatale. Se pare că atunci când o femeie deține controlul asupra propriilor experiențe sexuale, riscul acesta se reflectă în comportamentul lor. Așadar activitatea sexuală a unei femei este influențată și de mărimea șoldurilor acesteia”, au declarat cercetătorii care au efectuat studiul.
La cercetare au participat 148 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, care au avut cel puțin un partener sexual înainte.
Ce mai poate influența comportamentul sexual al unei femei
Comportamentul sexual al unei femei poate fi determinat și influențat de o mulțime de factori, precum religia – femeile religioase sunt conservatoare, în timp ce cele atee sunt libertine – , experiențele din copilărie, familia și societatea în care a crescut, statutul social, starea financiară în care a crescut sau în care se află în prezent, țara în care a crescut, dacă este sociabilă, frumusețea, greutatea, oportunitățile experiențelor sexuale.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter