Află legătura misterioasă dintre buzele tale şi orgasm!

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Marți, 14 septembrie 2021, 16:15

Dacă ar avea o conştiinţă proprie, buzele tale ţi-ar şopti secrete inedite despre tine. Ia o oglindă şi priveşte-le. Ele îţi dai indicii foarte erotice. Un studiu recent…
… publicat de „International Society for Sexual Medicine” a reuşit să coreleze forma buzelor de abilitatea unei femei de a atinge orgasmul vaginal.

Psihologul Stuart Brody, care a condus studiul, a constatat că femeile care au buza de sus mai plină şi mai proeminentă în centru (n.r. după cum poţi remarca în imaginea de mai sus) se bucură de mai multe orgasme vaginale.

În cadrul studiului a fost analizată forma buzelor a 258 de femei, precum şi abilitatea fiecăreia de a avea orgasm vaginal, nu clitoridian. Astfel, s-a remarcat că există o incidenţă a orgasmelor vaginale la posesoarele de buze pline.

Cercetătorul spune însă că este vorba doar de centrul buzei de sus. Acesta este mai proeminent la unele femei faţă de altele. Nu înseamnă că ai mai multe şanse să atingi orgasmul vaginal, doar dacă ai buzele Angelinei Jolie. Brody specifică faptul că şi o mică proeminenţă în centrul buzei de sus comparativ cu buza de jos a contat în elaborarea concluziei studiului.

Într-adevăr, psihologul recunoaşte că nu a găsit încă o explicaţie plauzibilă pentru această legătură misterioasă dintre forma buzelor şi orgasm. Singura descoperire a lui Brody a fost că în fază embrionară, în a 17-a săptămână de sarcină, se dezvoltă linia de mijloc a feţei concominent cu anumite procese neurologice.

Ce părere ai despre acest studiu: te răgăseşti în el?

Vezi ce spune forma buzelor despre tine.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter