Un cuplu nu a mai făcut sex de trei ani, iar motivul este uluitor

De Oana Savin, pe
Un cuplu de tineri din Marea Britanie nu a mai făcut sex de trei ani, iar motivul ar lăsa pe oricine cu gura căscată. Jacob și Charlotte au încercat să aibă relații intime la la început, dar au descoperit că sexul nu îi face fericiți.

Cei doi se declară foarte îndrăgostiți, însă spun că sexul nu face parte din relația lor și nu au de gând să schimbe acest lucru prea curând.

Jacob și Charlotte, amândoi în vârstă de 23 de ani, nu au mai avut relații intime de trei ani. Au încercat să fie intimi în primele șase luni ale relației, dar și-au dat seama că nu îi face fericiți așa că au renunțat.

Cuplul spune că este o decizie pe care au luat-o și cred că există și alte modalități prin care să își exprime emoția.

Citește și: Un tată caută ajutor pe internet: S-a căsătorit de șapte ani, dar soția lui refuză să facă sex

Suntem împreună de patru ani, nu am mai făcut sex de trei ani și nici nu plănuim să facem”, a afirmat Charlotte pentru BBC.

Am încercat să facem sex în primele șase luni, dar nu ne făcea fericiți pe niciunul dintre noi. Jacob nu vrea să facă sex cu cineva care nu vrea să facă sex”, a explicat fata.

Charlotte este asexuală și deși Jacob nu este, insistă că au o relație fantastică.

Pentru el, să nu facă sex cu iubita sa nu este un factor decisiv pentru relație și este fericit că este cu „o persoană fantastică”.

Citește și: Femeile miros mai bine când sunt fertile

Dar ei nu sunt singurii care preferă o relație fără sex. Potrivit unui studiu, 18% din tineri fac sex de mai puțin de 10 ori pe an. La studiu au participat 2.000 de respondenți sub vârsta de 30 de ani.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter