Anca Lungu dă primul interviu după divorț, exclusiv în revista Unica noiembrie 2017

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:17
Prezentatoare TV, autoare de cărți pentru copii, blogger culinar – Anca Lungu rămâne o prezență discretă și aparent fragilă în peisajul showbiz-ului românesc. Totuși, în spatele acestor trăsături se ascunde o femeie extrem de puternică, pe care te invităm să o descoperi pe coperta și în paginile revistei Unica. Revista Unica noiembrie 2017 apare la chioșcurile de presă miercuri, 25 octombrie 2017.

Pe lângă Anca Lungu, care a acordat revistei Unica primul interviu după divorțul de Ștefan Lungu, te invităm să afli și cum își pregătește Adrian Despot concurenții de la “Vocea României” (Pro TV) pentru live-uri, căror provocări a trebuit să le facă față Valentin Butnaru la filmările emisiunii-concurs “The Wall” (Antena 1) sau povestea celor doi fondatori ai proiectului Unteatru, cuplul de regizori Andreea și Andrei Grosu.

Fashion editorul Unica a pregătit o selecție de propuneri paltoane în trend, pentru toate gusturile, a dat o raită vizuală prin capitalele modei, pentru a admira moda străzii acolo unde moda este chiar la ea acasă și a tras cu ochiul și la ținutele de zi cu zi ale Andreei Raicu, care sunt o adevărată lecție despre cum se compun outfit-urile actuale, cool și puse în valoare de accesorii.

Cu ajutorul sfaturilor din amplul articol despre îngrijirea părului sperăm că nu te vei mai confrunta prea curând cu vreo “bad hair day”. Iar în materie de machiaje, beauty editorul Unica îți explică amănunțit cum să arăți precum vedeta ta preferată.

Revista Unica noiembrie 2017 a luat pulsul artei contemporane stând de vorbă cu câteva dintre femeile care au ceva de spus în acest domeniu – fie că sunt creatoare, curatoare, galeriste sau colecționare.

Și, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și s-ar putea să vrei să fii ceva mai atentă la dieta ta, am strâns într-un singur articol cele mai interesante aplicații de smartphone în materie de dietă, cu are să-ți poți supraveghea cu ușurință obiceiurile alimentare.

Profită și de oferta Unica și cumpără revista împreună cu un flacon de apă micelară, la prețul special de 14,90 lei (revista + produs cosmetic).

S-ar putea să te intereseze și:

Iuliana Tudor pe coperta Unica octombrie 2017. Va prezenta un nou show!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter