Oana Cuzino și fiica ei, Naomi, pe coperta Unica iunie 2018

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:12
Revista Unica iunie 2018 le reunește în premieră pe copertă pe Oana Cuzino și fiica ei adolescentă, Naomi. Descoperă cum este relația dintre mamă și fiică, dar și alte articole interesante, începând cu data de 25 mai 2018, data începând cu care vei găsi revista la chioșcurile de presă.

Pentru medicul Oana Cuzino, bine cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” de la Pro TV, propunerea revistei Unica de a poza alături de fiica ei nu a fost prima de acest gen. Dar a fost prima dată când fiica ei a acceptat să participe la o ședință foto alături de mama ei, așa că vă invităm să le admirați și să citiți despre cele două în premieră și în exclusivitate în revista Unica iunie 2018.

Recomandări din revista Unica iunie 2018

În paginile revistei vei mai descoperi interviuri extrem de interesante, ambele luate unor jurnaliste: Sanda Nicola, care a scris recent un volum intitulat „Carte de identitate”, și celebra Arianna Huffington, fondatoarea Huffington Post și autoarea mai multor cărți, dintre care ultima, apărută și în România, este dedicată… somnului.

Vremea extrem de călduroasă impune o garderobă adecvată, așa că stilista Unica ți-a pregătit două articole cu idei de shopping de care sigur vei avea nevoie: ținute de  birou pentru sezonul cald, dar și o selecție generoasă de costume de baie, pentru că weekendurile și vacanțele tale sigur vor include și câteva sesiuni de plajă și bălăceală.

Un alt articol extrem de interesant este cel dedicat școlilor și cursurilor de machiaj. Te asigurăm că merită să zăbovești o vreme asupra acelor pagini – beauty editorul Unica vorbește 100% în cunoștință de cauză, întrucât a fost chiar ea eleva uneia dintre școli.

Vara nu este doar despre vacanțe și haine vaporoase, ci și despre o mulțime de evenimente în aer liber. Dacă încă mai ai niște zile libere neplanificate, te invităm să citești Agenda culturală a verii din paginile revistei Unica iunie 2018, pentru a-ți alege festivalurile și evenimentele la care ți-ar plăcea să participi.

Dacă tot am vorbit de activități în exterior și de plajă, te anunțăm că o parte din tirajul revistei poate fi cumpărată împreună cu o loțiune solară Gerovital, la prețul special de 13,99 lei (revistă+loțiune).

Îți reamintim că găsești revista Unica iunie 2018 la chioșcurile de presă începând cu data de 25 iunie 2018.

S-ar putea să te intereseze și:

Ce surprize ți-a pregătit Unica mai 2018

Adevăr sau provocare cu Oana Cuzino

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter