4 masaje pentru un stil de viață sănătos

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Uneori, simți nevoia unei pauze... prelungite sau a unei vacanțe ca-n povești, pentru că te simți răpusă de oboseală. Până la următorul concediu îți propunem 4 masaje pentru un stil de viață sănătos, care te pot face să te simți revigorată și plină de energie.

Citește și: Trei reguli pentru a te menține sănătoasă și în formă.

  • Masajul cu prosoape fierbinți de la Danubius Health Spa Resort din Sovata.

Acest minunat mesaj este o modalitate excelentă de a detensiona zona spatelui și a te bucura din plin de relaxare. În timpul terapiei, maseurul rostogolește cu fermitate prosoapele în jurul gâtului, umerilor și spatelui până la sacrum. În acest mod, musculatura se decontracturează, iar durerile își pierd din intensitate. De asemenea, această terapie poate fi combinată și cu alte tipuri de tratamente de relaxare.

  • Masajul Yin Yang de la Centrul Shakti din București.

Acest tip de masaj este echilibrant și armonizează energiile Yin și Yang aferente fiecărei ființe umane. În filosofia taoistă, Yin este principiul feminin și este descris ca fiind receptiv, rece, întunecat, moale, umed și receptiv. Complementar avem energia Yang sau principiul masculin care este solar, emisiv, fierbinte, luminos, uscat. Prin masajul Yin-Yang redai organismului starea de bine și echilibrul de care acesta are nevoie. În corpul uman, excesul de yang se traduce prin inflamație, febră, uscăciune, hiperactivitate, constipație etc.

Citește și: De ce adormim mai greu într-un loc nou.

  • Masajul Oriental Soap de la Premier Spa din București.

Acest masaj este un adevărat ritual senzorial care presupune curățarea cu spumă de săpun negru tradițional și gomajul cu mănușa special kassa. Acest veritabil răsfăţ oriental este ideal pentru o îngirjire eficientă a corpului, cu efecte benefice asupra întregului organism.

  • Masaj terapeutic în zona Elysium la Therme București.

Acest masaj ameliorează sau elimină durerile lombare și cervicale, elimină oboseala musculară și nervoasă generală, echilibrează funcțiile interne, declanșează mecanismele de autovindecare ale corpului, oferă o stare generală de bine.

 

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter