Andreea Marin Bănică moderează un nou teledon pentru sănătatea femeilor

De Diana Zagrean, pe

AVON România şi Kanal D organizează în 3 noiembrie 2012, începând cu ora 21.00 emisiunea teledon ,,O mamografie, o viaţă salvată”, cu scopul strângerii de fonduri necesare pentru 3500 de mamografii oferite gratuit femeilor din România.
Donaţiile vor putea fi realizate atât în seara teledonului, cât şi în intervalul de timp 19 octombrie – 3 noiembrie 2012 (inclusiv), în orice reţea dintre Orange, Vodafone şi Cosmote, trimiţând un SMS la numărul de telefon 8835. Valoarea SMS-ului este de 2 euro, cu TVA inclus.
6000 de femei vor beneficia de mamografii gratuite
Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor AVON România luptă de 10 ani împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz. Acestea sunt direcţionate către finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru pacienţii diagnosticaţi cu această boală.
Ca parte a campaniei, în iunie 2012 AVON a lansat Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân. Acesta se adresează femeilor peste 40 de ani din întreaga ţară. Desfăşurat în parteneriat cu Reţeaua Privată de Sănătate, Regina Maria, Programul oferă 2.500 de mamografii mamare gratuite.
Femeile se pot înregistra în Program prin completarea formularului online de înscriere disponibil pe www.stopcancerlasan.ro.
Pentru că s-au înscris mai mult de 2.500 de femei în Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân, AVON şi Kanal D organizează teledonul ,,O mamografie, o viaţă salvată”, cu scopul strângerii de fonduri necesare suplimentării cu încă 3500 de mamografii. În total, 6000 de femei înscrise în Program vor putea beneficia de mamografii gratuite în centrele naţionale ale Reţelei Private de Sănătate, Regina Maria, până la sfârşitul anului 2012.
Teledonul ,,O mamografie, o viaţă salvată”
Emisiunea va fi transmisă live din platourile Kanal D şi va fi moderată de Andreea Marin Bănică, Ambasadoare AVON România, Campania pentru Sănătatea Sânilor.
În cadrul teledonului, telespectatorii vor afla detalii despre cancerul la sân, despre cât de importantă este descoperirea lui la timp sau metode de tratament şi, de asemenea, vor face cunoştinţă cu cazuri reale, persoane care au trecut prin această boală. Pentru cei care doresc, vor fi deschise şi linii telefonice, pentru a intra în direct şi a pune întrebări.
În platou se vor regăsi şi multe vedete româneşti, care susţin cauza donaţiei, o parte din ei realizând şi momente artistice.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter