Ce probleme de sănătate indică fața ta

De Mădălina Manole, pe
Te-ai fi gândit vreodată că doar privindu-te în oglindă poți să-ți dai seama ce probleme de sănătate ai? Această metodă de diagnosticare este cunoscută încă din vremea călugărilor taoisti, cu peste 3000 de ani în urmă, și funcționează la fel de eficient și în ziua de astazi.

Chipul nostru este o adevărată hartă care, pe lângă emoții, ne exemplifică și afecțiunile de care suferim sau la care suntem predispuși. O simplă analiză în oglindă și un control de rutină te pot ajuta să previi o serie de afecțiuni. Iată ce probleme de sănătate poate indica fața!

Ce probleme de sănătate indică zona ochilor

Daca ai crede că cearcănele sau pungile de sub ochi au legătură cu oboseala sau cu o afecțiune a ficatului, ei bine, află că acestea sunt atribuite unei deficiențe a aparatului urinar. Posibil ca rinichii tăi să indice o inflamație sau o insuficiență renală. Culoarea galbenă a globului ocular indică o afecțiune la nivelul ficatului, posibil chiar o formă de hepatită. Dacă ai irisul pătat, înseamnă că te confrunți cu malabsorbție intestinală, iar dacă în zona ochilor îți apar depozite mici de grăsime, cu siguranță, ai un colesterol care depășește limita normală.

Ce probleme de sănătate indică obrajii

Obrajii îmbujorați nu sunt un semn de sănătate, ci din contră, dacă roșeața apare fără să te fi expus frigului sau soarelui și persistă, atunci te poți confrunta cu o problemă a glandelor suprarenale. Pe de altă parte, obrajii palizi traduc un metabolism lent, o absorbție defectuasă a nutrienților sau, în cazul cel mai grav, o afecțiune pulmonară. Obrajii vineți atrag atenția asupra unei slabe oxigenări a sangelui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter