DVD-urile de fitness: Slăbeşte acasă ca şi cum te-ai duce la sală!

De Unica.ro, pe

În Romania anilor 2013, toată lumea vrea să slăbească rapid şi sănătos. Unii dintre noi mergem la sala de fitness pentru a ne îndeplini obiectivele, însă marea majoritate nu facem acest pas.
Oare de ce? Lipsa de voinţă? Ruşine? Lipsa banilor? Sau poate cel mai important, lipsa timpului? Un studiu recent efectuat, a arătat că mai bine de 56% dintre români nu au destul timp pentru a se relaxa sau a practica vreun sport în zilele săptămânii datorită programului aglomerat de la locul de muncă. Şi pentru că sport poţi face (aproape) oriunde, îţi recomandăm soluţia ideală pentru a scăpa de kilogramele în plus, chiar în intimitatea propriei locuinţe. DVD-urile de fitness au devenit noua modă în ceea ce priveşte mişcarea datorită costurilor reduse şi a uşurinţei de practicare. Bine structurate şi uşor de urmărit, aceste dvd-uri pot fi înlocuitorul perfect pentru tradiţionala sală de fitness. Mai jos vă prezentăm cele mai bune 5 astfel de DVD-uri din România:

„3S – sănătoasă, suplă şi sătulă”- carte + DVD, lansate de către Carmen Brumă, binecunoscuta prezentatoare TV, cunoscută pentru forma sa fizică de invidiat şi pentru stilul de viaţă sănătos şi activ. Toate cunoştinţele acumulate de vedeta TV sunt acum cuprinse în materialul„3S – sănătoasă, suplă şi sătulă”, un program menit să ajute femeile să slăbească, să îşi formeze deprinderi sănătoase şi să îşi tonifice musculatura.

„Lady Fit” – un produs lansat de Cori Gramescu, o altă figură populară în industria fitness-ului. Este destinat în special persoanelor care nu au făcut sport şi nu pot sau nu au posibilitatea să meargă la sală, dar vor să slăbească.

„Eşti aşa cum vrei să fii” – DVD-ul Valentinei Pelinel, un fost manechin care a făcut o adevărată pasiune pentru mişcare şi fitness, astfel încât a dorit să împărtăşească secretele formei sale de excepţie femeilor de pretutindeni.

„Tae-bo cu Andreea Raicu” – un DVD specific cu exerciţii de Tae-Bo, potrivite și pentru începători, lansat de frumoasa prezentatoare TV.

„Perfect 10” – DVD-ul conține 5programe de antrenamentfoarte intense (fără pauze), compuse din 10 exerciții diferite, fiecare durând 1 minut,precum și un plan nutrițional, calendare cu programe de antrenament, ghid de măsurare, ghid de rețete rapide, jurnal de antrenament.

Vezi alte exerciţii pe care le poţi face acasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter