Cum îţi dai seama dacă vei avea fată sau băiat

De Baby, pe

Îţi doreşti o fetiţă cuminte, înţelegătoare, delicată, sensibilă, sau un băieţel hotărât, energic, care ştie ce vrea? Până la marea descoperire (cel mai sigur, la naştere, căci ecografia poate oferi şi imagini înşelătoare), iată câteva metode (din bătrâni povestite) prin care poţi intui sexul bebeluşului.
Sus sau jos

Se spune ca daca burtica este mai jos, vei avea baietel; in schimb, daca burtica e mai sus, poti incepe sa cumperi hainute roz…

Mare sau mic

Arati de parca te-ai expandat si de-abia te misti din cauza burtii care pare un balon imens? Ei bine, se pare ca acolo se adaposteste o fetita. Nu te-ai latit in spate si bazin, parand la fel ca inainte atunci cand esti privita din spate, chiar si in luna a noua? Vei avea un baietel!

Dulce sau sarat/acru

Ai manca ciocolata si inghetata in fiecare zi? Numai o fetita dulce ar cere atata dulce… Ai mereu pofta de ceva sarat/acru? Multi ti-ar spune ca va fi baiat.

Calendarul chinezesc

In antichitate, chinezii au pus la punct un calendar conform caruia varsta mamei si luna conceptiei ar determina sexul copilului. Vezi aici calendarul chinezesc.
Vezi mai multe despre sexul copilului pe baby.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter