Institutul Cantacuzino: Un medicament cu proprietăţi de stimulare a imunităţii va fi scos pe piață până la sfârșitul anului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 octombrie 2020, 16:08

Specialiştii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” au dezvoltat un nou produs imunomodulator, cu proprietăţi de stimulare a imunităţii, ce deteremină creşterea rezistenţei organismului la infecţii. Produsul medicamentos urmează să fie scos pe piață până la sfârșitul anului 2020.

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a confirmat că medicamentul va ieși pe piață în următoarele săptămâni,

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Am discutat cu directorul Institutului Cantacuzino, colonelul Oancea, în ultima perioadă de timp şi-au focalizat foarte mult atenţia pe ceea ce înseamnă sporirea capacităţii de testare. Totodată, lucrează la un medicament imunomodulator, va ieşi curând pe piaţă, şi a luat măsuri ca vechea linie de producţie a vaccinului trivalent să poată să fie repusă în funcţiune şi să înceapă testele, astfel încât, aşa cum şi-au propus la nivelul institutului, începând de anul viitor, să poată să poată să producă vaccinul. Medicamentul imunomodulator va ieşi până la sfârştiul anului”, a explicat Nicolae Ciucă, conform digi24.ro.

Sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter