La 83 de ani, soții Suflețel din Alba Iulia au ajuns celebri pe Internet. Iată de ce

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 iunie 2017, 17:03
La vârsta la care mulți bunici nu mai așteaptă nimic de la viață, soții Suflețel din Alba Iulia sunt un exemplu demn de urmat, atât pentru cei de vârsta lor, cât și pentru generațiile mai tinere. Deveniți celebri pe Internet după ce au participat – ținându-se de mână -  la un maraton din Cluj, bătrâneii își spun povestea de viață ori de câte ori au ocazia.

Conform ziarulunirea.ro, povestea lor de dragoste a început în 1959 și continuă până în prezent. Din păcate însă, în 2010, doamna Margareta a suferit un atac vascular cerebral, iar de atunci domnul Emil are grijă ca partenerei lui de viață să îi fie bine, așa că au început să facă mai multă mișcare și să participe la multe maratoane. Pentru ei nu contează locul pe care termină maratonul, ci faptul că ajung la linia de final ținându-se de mână, ca în tinerețe.

”Alergăm împreună de când a avut ea un accident vascular cerebral. E foarte bine să alergăm împreună. Eu aş putea şi mai tare, dar mă gândesc la ea, să poată participa, trebuie să alerg în ritmul ei. Îmi pare bine că a fost de acord să alerge cu mine. Acum are nişte probleme cu genunchii din cauza vremii cred. Alergăm pentru sănătate fizică, psihică, mentală şi ce vreţi voi şi să fim un exemplu pentru tineret care ar trebui să iubească mişcarea”, spunea Emil Sufleţel, pentru Mediafax, în noiembrie 2016. În același interviu, bărbatul a mai menționat că aleargă anual la aproximativ 20 de crosuri.

Potrivit ziarulunirea.ro, Emil și Margareta Suflețel s-au cunoscut la locul de muncă, în 1959, pe vremea când lucrau la CFR Alba Iulia. Întrebat care sunt secretele unei căsnicii ca a lor, de lungă durată, domnul Suflețel a răspuns că „iubirea, toleranța și buna înțelegere, iar sportul este liantul dintre acestea”.

”Nu am făcut niciodată sport de performanţă, dar chemarea am simţit-o întotdeauna şi dintotdeauna. Mă simt fericit când particip la o competiţie sportivă de orice fel, nu mă interesează dacă ies primul, sau al doilea, sau ultimul”, a spus domnul Emil, într-un interviu acordat în aprilie 2017, pentru ziarulunirea.ro

Foto – informatiadealba.ro, ziarulunirea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter