Coșmarul unei mame cu copilul bolnav de COVID-19: „Mami, o să mor?”

De Unica.ro, pe

Infecția cu coronavirus nu cruță pe nimeni, nici măcar pe pacienții tineri și de altfel sănătoși, după cum o arată povestea unei mame din Marea Britanie.

Lauren Fulbrook este o mamă de 30 de ani din Worcestershire, Marea Britanie. Ea a povestit pentru Daily Mail că fiul ei, Alfie, s-a îmbolnăvit de coronavirus la puțin timp după o lecție de înot, iar simptomele au fost atât de rele încât băiatul a întrebat-o de pe patul de spital: „Mami, o să mor?”.

Femeia a povestit în detaliu felul în care au progresat simptomele bolii la cel mic, după cum relatează Libertatea:

„A început să arate ciudat lunea trecută și am pus-o pe seama faptului că a înghițit prea mult clor de la lecția de înot în acea zi. Apoi a început o tuse asemănătoare unui lătrat, iar starea lui s-a înrăutățit pe tot parcursul zilei de marți, apoi temperatura lui a crescut brusc în noaptea de marți și a urcat direct la 38,4 așa că a trebuit să-l nu-l trimit la școală”.

Când Alfie a început să nu mai mănânce și să nu mai consume lichide decât cu dificultate, mama lui a chemat ambulanța. Întrucât spitalul era foarte ocupat, copilul nu a putut fi internat.

Citește și: Cine este românul care asigură mâncare gratuită nelimitată cadrelor medicale și poliției în plină pandemie

Personalul medical l-au ajutat pe Alfie să revină la o temperatură normală și au instruit-o pe mama lui să sune la Urgențe doar dacă va crește la loc.

„Mai târziu în seara aceea vomita, halucina, plângea, ținându-și capul spunând că se simte că va exploda și că îl dor ochii, așa că ambulanța s-a intors, iar medicii ne-au spus că trebuie să ne întoarcem la spital”.

Atât mama, cât și copilul, au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Din fericire, starea băiatului este acum mai bună:

„Cei de la spital ne-au spus că atâta timp cât aș putea să-i dau medicamente lui Alfie – vom putea să ne autoizolăm pe toți acasă. El încă se recuperează acum după o săptămână și o zi. Astăzi este prima zi în care a cerut mâncare și s-a jucat puțin. El mai are o tuse și o temperatură ușoară, dar este din ce în ce mai bine”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter