Mihaela Bilic, despre cum putem slăbi cu înghețată: „Credeţi-mă, funcționează!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 iulie 2021, 18:46

Nimic nu e mai gustos și răcoritor în timpul verii ca o înghețată. Acest desert minunat nu numai că binedispune și ne satisface pofta de dulce, dar, în mod surprinzător, ne poate și ajuta în lupta cu kilogramele suplimentare.

Nutriționistul Mihaela Bilic spune că dacă respectăm anumite reguli alimentare, putem consuma înghețată și vom pierde kilogramele nedorite. Bilic a precizat că foarte important este aportul caloric pe care nu-l aduc alimentele și nu genul produselor pe care le consumăm.

Citește și: Ce beneficii are consumul de înghețată

„Cu un aport caloric de până în 600 de calorii pe zi, vei slăbi chiar dacă acele calorii provin din îngheţată, cartofi prăjiţi sau altceva. Şi, într-adevăr, funcţionează. Credeţi-mă! În limita a 500 de calorii, poate am mânca trei ciorbe, de exemplu. Dar dacă tu hotărăşti că vrei acel aliment, mănânci acel aliment, dar să fie în limita a 500-600 de calorii. E o chestiune de cantitate. Nimic pe lume nu este fără calorii, în afară de apă. Totul are calorii, şi salata verde. Dar contează cantitatea”, a explicat nutriționistul, potrivit Antena3.

Citeşte şi: Mihaela Bilic a ținut dietă cu merdenele și înghețată. Care a fost rezultatul

Mihaela Bilic a mai spus că înghețata este cel mai prietenos desert cu silueta, dar recomandă consumul unor sortimente cât mai simple. În plus, aceasta a mai adăugat că înghețata este mai sănătoasă decât fructele ce conțin mult zahor, precum pepenii sau decât iaurturile cu fructe.

„E foarte prietenoasă cu silueta îngheţata, că are acest amestec de lapte cu zahăr, organismul absoarbe zahărul lent, e grăsime puţină. Dar trebuie să fie o îngheţată simplă, gen vafă, îngheţată de vanilie sau de  cacao, fără sirop, fără sosuri. În plus, ne dă o stare de bine şi e un aliment plăcut pentru vară. (…) Decât jumătate de pepene verde, mai bine ai mânca două cupe de îngheţată, e mai sigur pentru siluetă”, a completat nutriționistul.

Foto – Facebook/123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter