O profesoară s-a sinucis, speriată că ar avea COVID-19 înainte de primirea rezultatului

De Unica.ro, pe

Speriată că ar putea fi infectată cu COVID-19, o profesoară s-a hotărât să se sinucidă înainte să apuce să primească rezultatul testului și de a afla dacă acesta era pozitiv sau negativ.

Femeia avea 45 de ani și locuia în Roma, Italia. Ea devenise obsedată de ideea că s-a infectat cu noul coronavirus și s-a aruncat de la fereastră când soțul și fiul ei dormeau.

Cu câteva zile înainte, bărbatul a încercat să o liniștească pe soția lui, apelând chiar și la ajutorul medicului de familie – însă nici acesta nu a reușit să o liniștească. „Era din ce în ce mai îngrijorată, tot vorbea despre boală”, a povestit el. „A făcut testul, dar a continuat să fie foarte neliniștită și ciudată”.

Citeşte și: O surferiță infectată cu coronavirus a fost scoasă din apă și încătușată de poliție pentru nerespectarea izolării

După efectuarea testului, femeia nu a putut dormi o noapte întreagă, iar soțul ei a stat alături de ea, încercând să o convingă să stea liniștită. Nu a avut însă succes. A doua zi, când toți cei din casă dormeau, ea a scris un bilet de adio și s-a aruncat de la fereastra apartamentului de la etajul cinci.

Impactul a fost atât de violent încât femeia a murit pe loc. Trupul ei a fost găsit de un trecător, care a anunțat ulterior poliția. Când polițiștii au bătut la ușa apartamentului unde locuia femeia și familia ei, soțul ei dormea și nu avea idee ce se întâmplase.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter