O surferiță infectată cu coronavirus a fost scoasă din apă și încătușată de poliție pentru nerespectarea izolării

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 14:39

În Spania, o femeie infectată cu COVID-19 care făcea surf în Oceanul Atlantic – deși ar fi trebuit să stea acasă, în izolare – a fost scoasă din apă și încătușată de polițiști.

Femeia se afla pe lista persoanelor infectate cu COVID-19, însă nu avea simptome. Ea a ignorat recomandările de izolare din partea autorităților sanitare și a ieșit cu placa de surf în larg.

Mai muli polițiști, însoțiți de personal sanitar, au găsit-o pe femeie pe plajă. La scurt timp după ce femeia a fost identificată, plaja s-a umplut de combinezoane albe, după cum arată Libertatea.

Citeşte și: Apel către tineri de la oficialii statelor europene pentru a opri răspândirea virusului: „Nu vă ucideți bunica!”

Femeia a fost arestată pentru nesupunere gravă și crime împotriva sănătății, conform El Pais, urmând să plătească și amendă pentru nerespectarea carantinei.

Întregul moment a fost înregistrat și a devenit rapid viral. În videoclip, se poate vedea cum femeia a încercat să fugă de oamenii legii inițial. Mai multe surse spun că polițiștii ar fi aflat de femeie chiar de la colegii ei, care știau că ea trebuie să stea în izolare, așa că au alertat autoritățile de inconștiența acesteia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter