Roxana a slăbit 15 kilograme cu ajutorul lui Neby! Află cum!

De Diana Sorescu, pe

Florin Neby, antrenor personal, ajută oamenii să slăbească spectaculos, prin programele sale. Roxana, unul dintre cursanţi, a slăbit 15 kilograme în 5 luni! Află cum!

Slăbeşte cu Neby

Florin Neby, antrenor personal, a creat mai multe programe de slăbit şi întreţinere corporală, iar adepţii său au obţinut rezultate spectaculoase. Park Training, Become Fit by Neby şi acum www.neby.ro, unde există numeroase programe de slăbit pentru femei şi bărbaţi, sunt „bibliile” celor ce îşi doresc un corp modelat şi sănătos.
Liviu şi Roxana sunt doi participanţi ce au avut rezultate incredibile, în doar 5 luni de antrenament cu Neby! „Am început să fac antrenament cu Florin în mai, odată cu Park Training, apoi am continuat cu Become Fit – Second edition. Am aflat de Florin datorită cuvintelor de laudă pe care le are toată lumea la adresa lui şi a modului de a aborda antrenamentele şi mi-am dat seama că el este cel pe care îl căutam şi de care aveam nevoie. Park Training şi Become Fit-Second edition au însemnat pentru mine schimbarea pe care încercam de foarte mult timp să o fac în viaţa mea. Florin a reuşit să-mi schimbe total modul de a gândi, ajungând de la o persoană care mânca numai junk food şi multe dulciuri, la o persoana care nu numai că are grijă în fiecare moment al zilei ce mănâncă, dar care adoră sportul şi nu-şi imagineaza viaţa fără mişcare.Cele 5 luni de antrenament alături de Florin şi de echipa de “sportivi” (asa cum le spune el), m-au făcut să-mi doresc să dau tot ce-i mai bun din mine la fiecare exerciţiu şi să îmi îmbunătăţesc condiţia fizică şi rezultatele odată cu fiecare antrenament. Florin este un profesionist convins, care iubeşte ceea ce face şi care ştie cum să îi facă şi pe alţii să iubească sportul, iar acestea nu inseamna decat rezultate garantate” ne-a mărturisit Roxana.
Roxana a slăbit 15 kilograme cu ajutorul lui Neby! Află cum!
Iată ce spune şi Liviu: “Nu cred că mai este nimic de spus, rezultatele vorbesc de la sine, iar Become fit by Neby – Second Edition a fost acel ”boost” de care aveam nevoie pentru a continua să văd rezultate.Stagnam de câteva luni la 94 de kilograme, iar acest program a făcut lucruri mari din corpul meu. Neby este cu siguranţă un motivator, iar asta am simţit cu toţii, iar toate programele pe care el le propune cu siguranţă scot tot ce este mai bun din tine”.
În video de mai jos, realizat în exclusivitate pentru Unica Online, o să vedeţi cum au reuşit cei doi să ajungă la aşa rezultate incredibile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter