Remedii naturiste pentru dureri de spate!

Dacă ai dureri de spate, nu apela imediat la medicamente. Poate că durerea va trece, dar în timp, organismul va fi afectat în mod negativ de aceste medicamente. Vezi cele mai bune remedii naturiste pentru dureri de spate!

Remedii naturiste pentru dureri de spate

Calciul ajută la întărirea oaselor şi protejarea coloanei vertebrale de osteoporoză. Consumă zilnic alimente bogate în calciu, cum ar fivarză, conopidă, broccoli, spanac, sardine, somon, migdale, seminţe.
Terapie cald-rece: în cazul durerilor de spate cronice, aplică un pachet fierbinte în zona afectată, pentru aproximativ 20 de minute. În stadiile incipiente ale durerilor sau atunci când ai dureri acute, aplică pachete de gheaţă pentru o durată de 10-15 minute.

Ulei de eucalipt este un remediu foarte benefic pentru durerile de spate. Aplică ulei de eucalipt pentru zona afectată. Pentru rezultate şi mai bune, poţi amesteca uleiul cu piure de ghimbir.
Un masaj cu ulei de muştar este, de asemenea, un bun remediu pentru dureri de spate.

Usturoi: Încălzeşte puţin ulei de nucă de cocos sau ulei de susan la foc mic, cu opt căţei de usturoi în el. Răceşte-l şi masează uşor zona afectată cu acest ulei. Lasă-l pentru 3-4 ore, apoi fă baie în apă caldă.

Camfor: se adaugă camfor în uleiul de masaj şi se aplică la spate.

Sare amară: te scapă de durerile de spate prin reducerea inflamaţiei. Adaugă 2 ceşti de sare Epsom în cada cu apă caldă. Stai în cadă timp de 30 minute.
Muşeţel: ceaiul din această plantă calmează ţesuturile musculare tensionate. Bea 1-3 ceşti pe zi, pentru a obţine rezultate notabile.

Mai multe tehnici de masaj, aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter