Suedezii au cele mai puține cazuri zilnice de COVID-19. Cum au reușit asta

De Unica.ro, pe
În timp ce cazurile zilnice de COVID-19 sunt în creștere, la nivel mondial, Suedia a înregistrat cele mai puține îmbolnăviri din ultimele 6 luni. Ce măsuri au luat autoritățile de acolo pentru a ajunge la această performanță.

Conform digi24.ro, care citează Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, în Suedia numărul de cazuri zilnice a ajuns la 22,2 la 100.000 de locuitori. În ultimele 7 zile nu s-a înregistrat niciun deces, iar la terapie intensivă sunt doar 13 persoane, din toată țara.

Ce au făcut suedezii pentru a stopa pandemia de COVID-19

Măsurile luate în Suedia, pentru stoparea pandemiei de COVID-19, sunt ușor diferite de cele luate de restul țărilor. Mai exact, suedezii au interzis adunările publice cu peste 50 de persoane, au rugat vârstnicii de peste 70 de ani să se autoizoleze și au chemat la școală doar copiii mici. Suedia a închis total școlile pentru copiii peste 16 ani, însă a chemat la cursuri toți elevii de vârste mai mici.

Dată fiind scăderea masivă a noilor cazuri, Suedia a deschis acum toate școlile, pentru toate grupele de vârste, inclusiv Universitățile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter