Sănătate și vindecare cu puterea miraculoasă a resurselor naturale

De Oana Dinu, pe Ultimul update Sâmbătă, 09 mai 2020, 16:52

Cele mai bune remedii pentru sănătate și frumusețe vin din natură, la pachet cu un răsfăț pe cinste. Izvoarele de ape minerale, ape termale, nămoluri terapeutice sunt câteva dintre resursele naturale care tratează o gamă largă de afecțiuni.

Fie că vrei să ameliorezi anumite probleme legate mușchi, oase, organe, metabolism și piele, sau vrei să te bucuri de o experiență relaxantă, care să îți dea o stare de bine, aceste resurse naturale sunt ideale. Chiar și problemele de infertilitate pot fi tratate cu aceste minunății ale naturii, cum ar fi nămolul extras din Lacul Ursu de la Sovata. Acesta este intens mineralizat și asigură efectul antiinflamator, util în afecțiunile reumatologice, ginecologice și dermatologice.

La fel ca sănătatea, și frumusețea trebuie întreținută, iar tratamentele cu nămol au rol de hidratare, exfoliere, detoxifiere și regenerare a pielii. Poți începe oricând să ai un stil de viață sănătos și să elimini elementele care îți atacă constant corpul.

De aceea, turismul de sănătate și wellness a avut o creștere fabuloasă la nivel mondial. Și în țara noastră te poți bucura de o astfel de experiență unică, într-un loc feeric, cum este Sovata Ensana Health Spa Hotels, care de curând s-a reunit cu alte hoteluri-spa prestigioase din Europa sub umbrela celui mai mare operator medical spa, Ensana.

Printr-un program unicat, care pune accentul pe îmbunătățirea stării de sănătate, pe prevenție și starea de bine, poți beneficia de diferite tipuri inovatoare de masaj, acupunctură și antrenament fizic pentru îmbunătățirea posturii, deblocarea articulațiilor, eliberarea de tensiunii musculare și creșterea nivelului de energie.

Lasă natura să te vindece în timp ce te relaxezi în apele termale, te bucuri de aerul proaspăt de munte și de peisaje ca în povești.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter