Cum să îți faci animalul de companie fericit? Accesorii și jucării pentru câini

Ultimul update Marți, 19 iulie 2022, 15:54

Animalele de companie au un scop precis, atunci când intră în viețile noastre: să ne facă fericiți și să ne îmbunătățească starea de spirit. Dar oare cum le putem întoarce aceste favoruri? Cum știm exact dacă animalele noastre sunt fericite sau nu? O modalitate bună de a ne înveseli patrupedele este achiziționarea de accesorii și jucării pentru câini. 

Se spune că, dintre toate animalele, câinele este cel mai bun prieten al omului. Iubitorii de câini abia așteaptă ca după o zi grea, să fie primiți cu veselie și energie de patrupede. Iar noi trebuie să le stimulăm această energie prin joacă. Pe lângă atenția noastră, câinii au nevoie să ne jucăm cu ei. Tocmai din acest motiv, noi vă oferim o listă cu cele mai interactive și interesante accesorii și jucării pentru câini.

Jucării pentru câini cu eliberare de recompense

Jucăriile cu eliberare de recompense sunt ideale pentru patrupedul tău, pentru că îl țin ocupat, iar în același timp îi dezvoltă instinctele și îi antrenează psihicul. Aceste jucării sunt prevăzute cu mici orificii în care sunt introduse recompense. Acestea sunt eliberate atunci când jucăria este mutată dintr-o parte în alta. Jucăria de mai jos este special creată pentru a face asta. Realizată în totalitate din cauciuc natural, câinele tău o va adora.

Accesorii și jucării pentru câini-jucărie cauciuc cu eliberare de recompense
Vrei ca animalul tău să fie mai fericit? Cumpără-i accesorii și jucării pentru câini. Cea din imagine este disponibilă aici.

Un model asemănător este jucăria interactivă cu eliberare de recompense din imaginea de mai jos. „Vânătoarea de comori” are un mecanism simplu: câinele tău va trebui să descopere recompensele sub piesele de lemn, mișcând jucăria dintr-o parte în alta. Dificultatea jocului poate fi schimbată prin adăugarea sau reducerea numărului de recompense.

Accesorii și jucării pentru câini-jucărie interactivă cu recompense
Cu aceste accesorii și jucării pentru câini, patrupedul tău își va dezvolta instinctele. Alege de aici jucăria din imagine.

Vezi și: Iepurele ca animal de companie. Ce rase de iepuri să alegi

Jucării interactive cu sunet

Jucăriile pentru câini care scot zgomote sunt mult mai atractive pentru animalele de companie. Cu toate că pentru stăpâni nu este o plăcere să asculte sunetele produse de jucării, câinii vor fi cu siguranță fericiți și încântați de ele. Un astfel de exemplu de jucărie interactivă pentru câini este cea fabricată din iută. Jucăria scoate sunete atunci când este apăsată și este folosită în jocurile de aport sau de forță.

Accesorii și jucării pentru câini-jucărie cu sunet pentru câini
Oferă-i patrupedului cele mai interactive accesorii și jucării pentru câini. Comandă online de aici jucăria din iută.

O altă jucărie interactivă potrivită pentru câinele tău este ariciul din material textil plușat. Printr-o simplă strângere, animăluțul de pluș scoate sunete, care îl vor încânta pe patrupedul tău.

Accesorii și jucării pentru câini-jucărie pluș arici cu sunet
Cumpără accesorii și jucării pentru câini. Ariciul din imagine este disponibil aici.

Lansatoarele de mingi pentru câini

Pentru a fi fericit, câinele tău trebuie să facă multă mișcare. Iar dacă tu nu poți ține pasul cu el, în acest sens te ajută un lansator de mingi de tenis. Acesta are rolul de a stimula energia cățelului și de a-l ajuta să devină mult mai activ. Lansatorul de mingi din imagine aruncă mingile pe distanțe destul de lungi și este confecționat din plastic durabil.

Accesorii și jucării pentru câini-Lansator de mingi de tenis pentru câini
Cu acest lansator de mingi, pe care îl găsești aici, cătelul ta va fi plin de energie. Cumpără accesorii și jucării pentru câinele tău.

Un model de lansator de mingi, diferit față de cel precedent, este cel din fotografia de mai jos. Acesta este foarte ușor de utilizat și este realizat în totalitate din plastic. Tu și câinele tău veți avea parte de mișcare și vă veți distra împreună.

Accesorii și jucării pentru câini-Lansator de mingi cu mâner
Preferi acest lansator? Îl găsești aici, alături de alte accesorii și jucării pentru câini.

Alte accesorii și jucării pentru câini

Dacă dorești să investești mai mult în fericirea câinelui tău, noi îți recomandăm să achiziționezi un tunel de joacă cu lungimea de 5 metri. Cățelul tău va fi extrem de încântat și va avea un nou loc de joacă preferat. Tunelul este ușor de montat și poate fi depozitat în orice loc, ocupând puțin spațiu.

Accesorii și jucării pentru câini-Tunel verde pentru câini
Dezvoltă energia patrupedului tău cu acest tunel, disponibil aici. Nu ezita să cumperi accesorii și jucării pentru câini.

Pe lângă aceste accesorii și jucării pentru câini, mai există și alte lucruri de care trebuie să ții cont pentru ca patrupedul tău să fie fericit. Oferă-i dragoste, atenție, nu neglija partea de hrană și fă vizite constante la veterinar. Fericirea implică și sănătate.

Vezi care sunt cei mai frumosi caini din lume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter