[Dă binele mai departe] Milluu extinde inițiativa #LocuințePentruMedici

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 aprilie 2020, 10:54

Medicii și personalul sanitar pot solicita locuințe temporare gratuite în alte 5 orașe pe https://www.milluu.com/locuintepentrumedici/

Aplicația de închiriere de apartamente – Milluu, extinde inițiativa #LocuintePentruMedici în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Constanța. 

Prin inițiativa #LocuintePentruMedici, Milluu pune gratuit la dispoziția medicilor și personalului sanitar aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19, apartamente și garsoniere în care aceștia să poată locui temporar, pe perioada stării de urgență.

Deși a fost lansată în urmă cu doar două săptămâni, inițiativa Milluu #LocuintePentruMedici are la dispoziție acum, gratuit, pentru medici și personalul din spitale peste 30 de spații de locuit, cu o capacitate totală de cazare de peste 50 de persoane. 

“Am primit în cadrul inițiativei #LocuintePentruMedici, în doar o săptămână, zeci de cereri din partea cadrelor medicale, atât din București, cât și din alte orașe. Mulți dintre solicitanți fac naveta, unii au acasă copii mici sau părinți ori bunici pe care vor să îi protejeze. Pentru a le oferi un loc decent unde să își reîncarce energia și să revină la spital cu forțe proaspete, am decis să extindem programul”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Începând de astăzi, aplicația Milluu devine disponibilă și în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța și proprietarii din aceste orașe pot încărca oricând apartamentele sau garsonierele disponibile. 

“Deși aveam în plan să intrăm în alte orașe cu Milluu abia în a doua parte a anului, am simțit că este important să fim prezenți acolo acum. Mă bucur că echipa de dezvoltare a reușit într-un timp atât de scurt, cu eforturi deosebite, să facă posibilă extinderea. Cererea pentru locuințe ne așteptăm să crească puternic în perioada următoare și de aceea este esențial să avem suficiente spații disponibile”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Milluu încurajează proprietarii de apartamente și garsoniere disponibile să le ofere drept locuințe temporare medicilor și personalului sanitar aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19, gratuit sau pentru o sumă modică.

Atât proprietarii, cât și medicii și personalul sanitar care vor să participe la #LocuintePentruMedici pot contacta Milluu pe următoarele canale de comunicare:

Email: [email protected]

https://www.facebook.com/milluuapp/

http://milluu.com/locuintepentrumedici

Telefon: 0799 141 587

Milluu mulțumește tuturor celor care au purtat mesajul mai departe, dar și proiectelor sociale cu care și-a unit forțele pentru a susține împreună #LocuintePentruMedici – Telefonul Medicului, un proiect al Asociației Magic și Asociația Civica.

Despre Milluu: 

Milluu este singura aplicație de închiriere de apartamente        din România dedicată exclusiv proprietarilor și chiriașilor. Aplicația este construită să ofere o experiență 100 % digitală, de la găsirea unei noi locuințe, închirierea acesteia cât și managementul chiriei în aplicație pe perioada contractuală. Lansată în august 2019, Milluu a fost folosită deja de peste 20.000 de utilizatori și mai mult de 1000 de apartamente au fost listate în aplicație. Fondată de către Florin Stoian, antreprenor care anterior a pus bazele StarTaxi și Yellow Menu, Milluu a primit la sfârșitul anului 2019 o investiție din partea Early Game Ventures (EGV) și Roca-X. Mai multe informații despre Milluu, regăsiți pe site și pe pagina de Facebook a companiei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter