[Dă binele mai departe] #ViațaEFrumoasăÎmpreună: Cellini oferă cadou verighetele pentru toți medicii români, din prima linie a luptei contra COVID-19, care se vor căsători anul acesta

De Unica.ro, pe

București, 10 aprilie 2020

Zilele acestea, când solidaritatea, responsabilitatea socială şi grija pentru comunitate sunt esenţiale, Cellini le mulțumeste tuturor medicilor din România, care în această perioadă grea îşi desfăşoară activitatea în spitalele publice din prima linie destinate tratării pacienţilor afectaţi de noul coronavirus și le oferă verighetele gratuit, celor care se vor căsători în acest an. Acest beneficiu se acordă tuturor solicitărilor primite până în data de 30 iunie 2020, iar procedura de aplicare poate fi găsită pe pagina dedicată campaniei, online pe www.cellini.ro.

„Responsabilitatea socială înseamnă pentru noi grijă față de comunitate și convingerea că fiecare gest contează pentru binele acesteia. Mai mult ca oricând acum am simțit că trebuie să fim alături de cei care îşi riscă viaţa şi sănătatea în fiecare zi. Astfel, avem speranța că vom trece cu bine peste această criză, iar până atunci încercăm să fim alături de cei din prima linie, medicii – adevărații noștri eroi în alb, care se luptă cu această pandemie, pentru ca multe vieți să fie salvate, iar viața comunității să își revină la normal, cât mai curand posibil, pentru că, Viața e frumoasă împreună, nu-i așa?”, a declarat Dragoș Nicolae, CEO Cellini Group. 

Despre Cellini

Cellini, cea mai veche rețea de magazine de bijuterii și ceasuri din Romania, și-a câștigat reputația de lider de piață în distribuția și comercializarea produselor de lux ca urmare a dorinței de a oferi produse de calitate ale unor prestigioase mărci de ceasuri și bijuterii. Încă din 1999, anul în care primul magazin Cellini s-a deschis în București, produsele și serviciile oferite au devenit sinonime cu originalitatea și cu calitatea, cele două valori care stau la baza strategiei sale de business.
Cellini este partenerul principal în România al celor mai mari grupuri producătoare de ceasuri din lume, cu cea mai variată selecție de mărci: Calvin Klein, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, Rado, Swatch, TAGHeuer, Tissot, Zenith, la care se adaugă renumite branduri de bijuterii precum Fabergé, Damiani, Meister, Casato, Leo Pizzo, Maria Granacci, Bigli, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme sau Dogma.
Magazinele Cellini pot fi găsite în București (Băneasa Shopping City, Promenada Mall, București Mall, Mega Mall, Plaza România) și Constanța (City Park Mall), precum și online, pe www.cellini.ro
Pentru mai multe detalii: 
Cristina Diaconu,  [email protected], 0722 508 474 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter