Turismul revine la viață – Grecia va renunța la restricțiile turistice

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 15:08

Grecia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume, dar și una dintre țările care a gestionat cel mai bine criza generată de răspândirea noului coronavirus.

Autoritățile din Grecia intenționează acum să ridice cerințele de carantină impuse asupra turiștilor, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Stelios Petsas. „Turismul ca carantină nu poate exista”, au fost cuvintele acestuia, potrivit Libertatea.

Citește și: Unde ar putea izbucni următoarea mare epidemie? Cercetătorii au găsit răspunsul

Grecia ar fi deja în discuții cu Cipru, Bulgaria, Austria, Cehia și Israel, în vederea ridicării restricțiilor de călătorie, cum ar fi carantina obligatorie de 14 zile pentru oricine ajunge în țară. Mai mult, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Răzvan Pârjol, a spus că și România negociază momentan cu Grecia condițiile în care românii ar putea merge în vacanță acolo.

Începând cu 18 mai, Grecia va elimina o parte din restricțiile de călătorie, iar siturile arheologice se vor redeschide. Din 25 mai, vor fi permise călătoriile și către toate insulele. Cu toate acestea, purtarea măștii va fi în continuare recomandată în mijloacele de transport. Cei indragostiti de tramurile elene trebuie sa stie totul despre aceste insule grecesti mai putin cunoscute!

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter