Alexandru Rafila și soția sa, confirmați pozitiv cu COVID-19. De unde au luat virusul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 decembrie 2020, 10:05

Alexandru Rafila (58 de ani), reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a anunțat s-a infectat cu SARS-CoV-2.

În cursul zilei de luni, 7 decembrie, soția profesorului Rafila a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Citeşte şi: Alexandru Rafila: „Nu vom scăpa de COVID-19, cum nu am scăpat de rujeolă. Dar vom căpăta o rezistență prin vaccinare”

Rafila spune că primul test pentru COVID-19 a ieșit negativ, dar l-a repetat, iar al doilea a ieșit cu rezultat pozitiv. Alexandru Rafila se află acum în izolare la domiciliu și se simte bine. Chiar dacă a ținut cont de măsurile de protejare împotriva SARS-CoV-2, Rafila și soția lui s-au îmbolnăvit după ce au stat la masă cu un prieten de familie care fusese testat pozitiv cu puțin timp în urmă.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Deocamdată mă simt bine. Nu am probleme deosebite. Am purtat mască, dar problema a fost contactul cu un alt coleg care se testase cu foarte puţin timp în urmă. Am mâncat împreună, copiii noştri s-au jucat împreună. Acesta a fost momentul în care am aflat, după câteva zile, că aş putea să fiu infectat, pentru că în cazul acelui coleg se confirmase infectarea cu noul coronavirus”, a spus Alexandru Rafila, la Antena 3.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter