Anunțul Casei Regale referitor la starea de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 25 octombrie 2017, 10:06
Casa Regală a României a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Regelui Mihai, în preajma aniversării Majestății Sale. Miercuri, 25 octombrie, Regele Mihai va împlini 96 de ani.

Potrivit comunicatului, Majestatea Sa se află în continuare sub supravegherea permanentă medicilor şi urmează tratamentul obişnuit din ultimele luni.

„Principesa Maria se află în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naştere a Majestăţii Sale. Alteţa Sa Regală petrece câteva zile la reşedinţa privată a tatălui ei. Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obişnuit al ultimelor luni”, a anunţat Casa Regală.

În data de 25 octombrie 2017, când Regele Mihai va împlini 96 de ani, Familia Regală va găzdui la Bucureşti două evenimente importante cu această ocazie.

„Custodele Coroanei va decora, în numele Majestăţii Sale, un număr de 14 personalităţi din România şi Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediţie şi este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susţinerea programului anual Tinere Talente”, precizează Casa Regală.

Regele Mihai I s-a retras din viaţa în martie 2016, când Casa Regală a anunţat că a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne, Elveția.

Citește și – Povestea tulburătoare a dragostei dintre Regele Mihai și Regina Ana

Citește și – Regina Maria, povestea vitregă a unei inimi regale

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter