Cove, impresionat de un cuplu de pensionari din Timisoara

De Unica.ro, pe

Sute de timisoreni s-au amuzat in weekend alaturi de Cove la castingul organizat de Kanal D pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!” in orasul de pe Bega.
Cei prezenti la Iulius Mall, sambata, 9 martie, au exersat cateva dintre probele la care vor fi supusi participantii in emisiune ce va debuta in curand la Kanal D.  Un cuplu de pensionari a castigat admiratia multimii, dupa ce sotia in varsta de 60 de ani a demonstrat ca este foarte hotarata si stie sa rada cu pofta chiar si atunci cand trebuie sa inghita 25 de felii de lamaie in doar 60 de secunde.
“Doamne, mi se facuse gura punga! Abia vorbeam la microfon in timp ce aceasta doamna curajoasa manca lamaile cu repeziciune, cronometrata  de sotul foarte increzator in succesul ei. Asta a fost o proba dificila pentru mine, ca prezentator. Daca participa in emisiune, au toate sansele sa castige masina”, a spus Cove.
Vedeta le-a vorbit fanilor despre emisiunea-concurs “Jumatatea mea stie!”si i-a familiarizat pe acestia cu probele ce se vor desfasura in timpul show-ului ce va incepe in curand, la Kanal D.
“E atat de simplu sa pleci cu masina acasa, sunt probe haioase, pe care oricine le poate duce la indeplinire.  Este la indemana oricui  sa taie legumele pentru ciorba, sa sparga cu toporul un bustean sau sa arunce in cos niste obiecte.  In fiecare editie a emisiunii un cuplu castiga o masina, niciodata intr-un concurs TV sansele de castig nu au fost atat de mari. Conditia de baza ca sa castigati este sa va inscrieti la casting. Olteni, vine si randul vostru! In weekend vom fi la Craiova,  sa ne demonstrati cat de buni sunteti. Veniti cu perechea la casting si veti sanse uriase sa castigati o masina! ”, a adaugat Cove.
Preselectiile pentru “Jumatatea mea stie” continua in tara  dupa cum urmeaza:
•    16 martie, la Craiova  – Electroputere Parc,  11.00 – 19.00;
•    23 martie, la Bucuresti – AFI Palace Cotroceni, 11.00 – 19.00;

Kanal D le pregateste telespectatorilor show-ul “Jumatatea mea stie!”, prezentat de Cove, in care cupluri puse pe distractie pot castiga o masina, in fiecare editie a show-ului.  Concurentii ideali trebuie sa formeze cuplul perfect, in care partenerii se cunosc foarte bine unul pe celalalt si se sustin in diverse situatii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter